Oznake

Tvrda linija borbenog polja

Alternativna imena: Tvrda linija borbenog polja

Battlefield Hardline Igra: kriminalistički triler.

Battlefield Hardline igra je pripremljena za izdanje 20. 03. 2015. po igrama Visceral i DICE, postaje dvanaesta serija Battlefield. A izdavač Electronic Arts se pobrinuo da osim mogućnosti za preuzimanje Battlefield Hardline-a na računalo, bude dostupan i za druge platforme:

  • Jedan Xbox
  • 360Xbox
  • PlayStation 3
  • PlayStation 4

Ponekad se izlaz iz igračke odgađa, ali developeri to objašnjavaju željom da se konačno riješe nedostaci kako bi se igrači ugodno osjećali u prostoru igre. Takva revnost je pohvalna i ima blagotvoran učinak na ocjenu. Konačno, glavni beta testovi su ostavljeni, a navijači su čekali konačni proizvod, spreman za uporabu.

misija je izvodljivo!

Krivični mir i zakon, kao nerazdvojna braća uvijek su u blizini. Ali svaka ima svoju ulogu, a nitko neće napustiti odabrani put. Ako preuzmete Battlefield Hardline, bit ćete bačeni u vrtlog kriminalnih sukoba koji su više nalik ratu u punoj veličini, nego na lokalnoj razini.

policajaca se bori s razbojnicima, ali oni ipak uspijevaju prevesti grabežljive planove u stvarnost. Čekate pljačku, napad na sakupljače, pucanje, spašavanje talaca. Akcije nalikuju akrobatskim brojevima kada je potrebno prenijeti uže između visokih skokova, i pomaknuti se na suprotnu stranu uz njega s vrećom punom novca iza njih. Drugi put pokažite talente penjača, penjući se strmim zidovima ili pucajte u "mačku" kako biste se popeli na visinu užeta.

Bilo koja strana na usluzi postaje neprincipijelni gangster ili lojalni policajac, ali u svakom slučaju radovi u timu su uvijek učinkovitiji, pa skupljajte posadu od igrača. Događaji se razvijaju na otvorenim prostorima i zatvorenim prostorima, a ako vješto koristite okoliš, on će postati vaš saveznik u postizanju cilja.

Događaji uvijek izgledaju spektakularno, bilo da se radi o rastavljanju u salonu automobila, otvaranju trezora banke ili gađanju u laboratoriju. Možete koristiti bilo koje stavke za postizanje ciljeva, pronaći nestandardna rješenja za prevladavanje situacije, koristiti raspoloživo oružje, koje je prikazano u višku. Na raspolaganju su vam puške za omamljivanje, sačmarice, granate različitog spektra, čekići, palice, puške, pištolji, noževi, pa čak i olovne cijevi.

Za premještanje na Battlefield Hardline na računalu, koristite pickups, motocikle, oklopne transportere i helikoptere, i gadgete (pribor za prvu pomoć, kamuflažu, užad i kuke, baklje, satelitske telefone, zamke i plinske maske) samo će olakšati zadatak.

Kada pocinje crno i bijelo, kada djelovanje nadilazi zakon, kako ispravno postupati nije uvijek odgovor ocigledan, ali odluke se moraju donijeti brzo i radikalno da ne bi izgubili glavu. Vrijedi propustiti trenutak, a neprijatelj će to sigurno iskoristiti.

Kupite Battlefield Hardline, odaberite standardno, ekskluzivno ili premium izdanje. Glavna igra, zahvaljujući dodacima, proširit će vaše igračko iskustvo. U Battelfield Hardline setovima dobivate novo, raznovrsno oružje, opremu i pribor za glavne kartice.

Sustavski zahtjevi

  • Operativni sustav: Vista SP1 / 7/8
  • RAM: 4 GB RAM
  • Procesor: Intel Core i3 / i5 2. 4GHz ili Athlon II / Phenom II 2. 8 GHz
  • zvučna kartica: kompatibilna s DirectX 9. 0 uređaj
  • Video kartica: NVIDIA GeForce GTX 260 ili ATI Radeon HD 5770
  • Prostor na tvrdom disku: 37 GB dostupnog prostora
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more