Oznake

Battlefleet Gothic

Alternativna imena:

Battlefleet Gothic igra svemirske strategije u stvarnom vremenu. Pejzaži svemira izgledaju očaravajuće zahvaljujući grafici izvrsne kvalitete. Igru glas posuđuju profesionalni glumci, a glazba stvara neopisivu atmosferu otvorenog prostora.

Igra je neobična po tome što su programeri bili inspirirani pri izradi igre na ploči. Najčešće se RPG-ovi stvaraju na temelju društvenih igara, ali u ovom slučaju imate strategiju u stvarnom vremenu.

U igri će se četiri rase nepomirljivih neprijatelja susresti u svemirskim bitkama nevjerojatnih razmjera.

Ove se utrke zovu:

  • Kaos
  • Imperij
  • Eldar
  • Orci

Mnogi će biti zanimljivi prisutni u svemirskoj strategiji utrka koje bi bile prikladnije u nekoj vrsti fantazije. Možda je pred vama utemeljitelj žanra svemirske fantazije.

Svaka od rasa tradicionalno ima svoje osobine, snage i slabosti te vlastiti moral.

Pod vašom kontrolom bit će ogromna svemirska flota, ali to ne znači da vam nije dostupna detaljna kontrola svakog pojedinačnog broda ove armade.

Flota se neće pojaviti sama od sebe, prvo je morate stvoriti postavljanjem parametara svakog broda za to. Ove postavke otključavaju jedinstvene vještine tijekom borbe. Vještine ovise i o kapetanima koji upravljaju brodovima, pa čak i o vještinama posade. Sa svakom bitkom vaši će ljudi postajati sve iskusniji i vještiji.

Legendarne vještine imaju najveći utjecaj na snagu flote, koje je najteže naučiti, ali s vremenom ih se nakupi poprilično. Moguće je poboljšati i naučiti vještine u luci Mau.

U ovoj igrici pronaći ćete prekrasno napisanu kampanju s pričama. Priča se odvija tijekom dvanaestog crnog križarskog rata. Upravo u tom razdoblju odvijao se Gotski rat u prostranstvima galaksije, koji je odnio mnoge živote. Strane u sukobu bile su Carstvo i Abadon Pljačkaš. Sile kaosa iznenada su napale planete Carstva i to je dovelo do bitaka. Rat je trajao dugih dvadeset godina. Bit ćete odvedeni u vrijeme najvećeg intenziviranja neprijateljstava.

Kako će rat završiti ovisi o vama. Stanite na stranu dobra ili pomozite zlu da pobijedi.

Kada se umorite od igranja sami, možete isprobati način rada za više igrača i igrati zajedno s tri druga igrača koji predstavljaju različite frakcije.

Osim kooperativnog moda, postoji i PvP mod gdje ćete dobiti priliku natjecati se s vojskom prijatelja ili bilo kojeg drugog igrača na internetu.

Zvjezdana karta se regenerira svaki put, a broj varijacija ratnih brodova je u stotinama. Zahvaljujući ovim značajkama, moguće je dugo igrati Battlefleet Gothic, uvijek iznova sudjelujući u dvobojima.

Battlefleet Gothic besplatno preuzimanje na PC, nažalost, neće raditi. Posjetite službenu web stranicu za razvojne programere za kupnju ili kupite igru na Steamu.

Počnite igrati odmah kako biste se prebacili u svijet društvene igre stvorene na računalu pod nazivom Games Workshop!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more