Oznake

Bitka Forge

Alternativna imena:

BattleForge online multiplayer igranje uloga igra može se pripisati prilično rijetkoj žanr kolekcionarskih kartaških igara.

Prije utakmice, idemo pogledati minimalnim zahtjevima sustava. Online igre BattleForge čini sljedeće sistemske zahtjeve za računalom:

Procesor - 1,8 GHz Intel Core,

Grafička kartica - 128 MB NVIDIA GeForce 6000 serije ili više, ATI Radeon 9500 ili više,

RAM - 512 MB (1 GB za Vistu),

Tvrdi disk - barem 10GB besplatnog prostora instalirati igru,

Internet Connection Speed ​​- ne manje od 512 kb

DirectX - verzija 9.0 s (dostupan na disku)

Zvučna kartica - kompatibilan s DirectX 9,0,

Minimalna razlučivost zaslona: 1024x768.

Pridružite nam se u igri BattleForge je vrlo jednostavna. Na upis ćete ući standardne podatke

- Prijavi se - ime, prijavite se na licu mjesta,

- Nadimak - željeni naziv pod kojima će znati igrače,

- Lozinka

- Elektronička adresa poštanski sandučić.

Međutim, kako bi se početi igrati igru ​​BattleForge online, dovoljno da prođe samo BattleForge online registracije. Također, morat ćete kupiti CD s irgoy - ili ovlaštenih dilera u off-line, ili skinuti s mreže.

BattleForge online igra vam daje priliku za stvaranje neke jedan znak, a zatim je postupno razvijao. No, bit će vam dati špil karata, a sve - čarolije, vojnici, zgrade - prikazan na karticama. Samo ovisi o vama kako ćete raspolagati njima tijekom utakmice, a ovisi samo o vama strategije za postizanje pobjede.

BattleForge igre Online pokreće standardni špil karata jednom od četiri osnovna elementa. Jedan od tih elemenata, morate odabrati na početku rata. To

 • Fire (više pogodna za one koji vole napadati)
 • Frost (za one koji grade svoju strategiju na obranu)
 • Shadow (za taktike suptilnih, koristeći sve mogućnosti svojih vojnika)
 • Priroda (za navijače čarolija Mindbender protivnika)

Kada igrate online igre BattleForge, a zatim svoje protivnike u borbi protiv umjetne inteligencije, kao dio će biti predstavljanje

 • Stonekin (kombinacija prirode i mraza)
 • Sumrak (spoj vatre i prirode)
 • Bandits (uzeo najbolje iz sjene i vatre)
 • Lost Souls (kombinacija hladovine i mraza)

U početni paket, dok se vybudete play BattleForge, možete se i druge palube kupiti na posebne naočale koje se daju uz kupnju diska. Ako imate ove točke nije dovoljno, onda možete kupiti više. Dakle, vaš deck može sastojati od više od 200 karata. No, za vrijeme bitke, možete koristiti samo 20, pa s najvećom pažnjom na izbor liječiti vojnika za svaku borbu. Možete se za svaki skup dvadeset kartica svoju taktiku, ali protivnik će učiniti isto. Borba u igri je vrlo uzbudljivo, jer se ne može znati koje kartice spremio iznenađenje neprijatelja.

Osim osnovnih karakteristika svake karte su dostupne, ali se na tri razine poboljšanja koja se može zaraditi tijekom bitke s drugim igračem.

Kako bi aktivirali karticu, morate slobodu dviju različitih energija koje ćete dobiti od izgradnje spomenika.

Ako ste u BattleForge igri s prijateljima, možete promijeniti karticama. Ili možete prodati svoje kartice na burzi i zaraditi dobar novac, ako ste snažni i rijetka.

Bitke u igri su različiti:

 • Trening bori s računalom
 • Da obavljaju različite scenarije u kojima sama tvrtka može prikupiti i do 12 osoba
 • Duel jedan na jedan
 • Bitka dva po dva

BF igra daje priliku da se natječu u različitim ranking turnirima i bitke

Registracija BattleForge vas uroniti u čudesan svijet mašte bitke. A ako se pravila igre i vođenja borbe koju čini kompleks, nudi brojne video tutoriali.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more