Oznake

BattleKnight

Alternativna imena: BattleKnight

BattleKnight online - je browser role-playing game (MMORPG), s povijesnom pričom, koji priča priču o vitezovima i dvorcima, plemeniti paladina i bezobzirne razbojnike ...

Online igre BattleKnight ne zahtijeva instalaciju klijenta i igara dostupni u gotovo bilo kojeg preglednika. Sve što je potrebno za početak igre, ovo Registracija BattleKnight: na glavnoj stranici, u obrascu za prijavu, odaberite (ako ste početnik) "Ja sam novi ovdje" i unesite u polju, e-mail, lozinkom. Dalje, odabir poslužitelja i prihvatiti sukladnost s pravilima igre. Nakon toga, kliknite na "Play", a na ovoj igri Registracija BattleKnight završio.

Idete u igri, Owl (NPC) predlaže proći tečaj u nekoliko zadataka za čiju provedbu će se dodijeliti i neke nagrade u obliku igre valutu i neke stvari. BattleKnight igra online ima valutu u igri - srebrnu i rubinima.

Na primarnoj razini u igri, vaš lik dobiva titulu - pripravnika.

Otvaranje meni "Znak", odabrati avatara njegova karaktera. Ovdje možete vidjeti značajke:

Snaga - jači od junaka, više štete može nanijeti,

Pameću / izgraditi - viši lik junaka, više mu život bodova i brže do oporavka;

Sreća - razina sreće junaka, utjecati na sposobnost da se kritički štrajk, kao i broj opljačkanih srebra

Art Attack - veći oružje vještina heroja, on više neće imati priliku za pogodak neprijatelja;

Art of Defense - bolje znakova da se upravlja sa svojim štitom, manje štete koju će primiti.

Pored tih svojstava, još

  • Life boda
  • Karma
  • Šteta
  • Oklop
  • Hit šansa i zaštita

Igrajte igru ​​online može BattleKnight dobio posao kao roboti, kao što su sigurnosna vrata, rad na terenu, izdaji. Ovdje je samo planirao akcijski junak, izravno uključeni u njima neće biti prihvaćena. Vrijeme izvršenja 1-8 sati. Plaćanje - Srebro i svijest o karmi.

Ovisno o razini junaka će moći odabrati oružje i oružje, napitke i rune koje se mogu kupiti sa zarađenih srebrnog novca iz trgovaca, kovača i Alchemist na tržištu. Razina dostignuv10, možete kupiti konja.

Igrati igru ​​online BattleKnight može napadima razbojnika, pomažući dobre ljude, ili obratno, na stranu s pljačkašima. Ovisno o tom izboru, karma junak postaje pozitivna ili negativna

Sila svjetlosti (pozitivno) karma : preci Protection Light Snaga regeneracija, Angel Wings, štit Mystic, Mystic Kaštel.

Tamne sile (negativno) karma : tamne sile, Prokletstvo, Shadow of Darkness, kick kiseline Creek smrtnu oklop sa šiljcima.

Svaki igrač u ovoj igri koja dobiva svoj posjed koji se mogu poboljšati, ovisno o materijalnim mogućnostima. Za stvarni novac možete kupiti premium račun, što daje puno prednosti i mogućnosti u igri.

Za stjecanje iskustva, nove vještine i virtualni novac (srebrnu i rubinima), junak će morati obavljati različite zadatke, te sudjelovati u borbama s drugim igračima.

BattleKnight online igra turnir je arena u kojoj možete odabrati omiljenu vrstu borbe:

  • Kraljev turnir
  • Duel
  • Pozivni
  • Turnir
  • Sladoled

Igra imeet12 misija, a svaka misija ima nekoliko lokacija. Postoje grupne misije koje možete poduzeti u konobi.

Igrajte BattleKnight može se kupiti u samoj trgovini ili Sat Skakun

Satellite - Pas, Squire, Kitty;

Nosači - Black Horse, White Unicorn, Black Unicorn, crna rata medvjed.

U BattleKnight može igrati ujedinjeni u red, kako bi osigurao podršku za igre među igračima. Prepiska između igrača, postoji funkcija "Poruke".

Ova igra se smatra jednim od najboljih u svom žanru, postoje mnoge zanimljivosti i to još uvijek može biti duga priča, tako da je bolje igrati. BattleKnight registracija će se otvoriti vrata za vas na ovom povijesnom svijetu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more