Oznake

Bitke za slavu 2

Alternativna imena: Bitka za slavu 2

Ako vas privlači i očarava svjetski rat, ako se u stvarnom životu nikad dobio za sudjelovanje u velikim bitkama (i žele), online igre Bitke za slavu 2 će se otvoriti pred vama svjetski rat sa svojim vrline i mane.

Igrati igru ​​Bitke za slavu 2 online, trebat će vam računalo koje zadovoljava sljedeće zahtjeve sustava: Pentium 4 2. 0 Ghz, RAM 512 MB video kartica: NVidia GeForceFX 5700 ili ATI Radeon 9600, oko 9 GB prostora na tvrdom disku, te priključak za internet. Slažem se zahtjevi su male.

Registracija Bitke za slavu 2 je vrlo jednostavan. Molimo idite na izbornik za brzi početak, preuzeti i instalirati klijent i patch (posebne programe koji će vam pomoći da izbjegnete sve vrste pogrešaka). Zatim stvorite svoj račun - mislim se ime u igri i to unijeti u odgovarajući okvir u nastavku, unesite lozinku i e-mail adresu. Da bi se registrirati u igri Bitke za slavu 2 bio gotov, ide u vaš poštanski sandučić i slijedite link. Bitke za Glory 2 online registracije bio uspješan i sada možete početi igru. Pokrenite klijent, unesite naziv računa (ili korisničko ime) i zaporku, stvoriti novi lik i početi uživati ​​u igri.

Igra Bitke za slavu 2 online Vas vodi u svijet trodimenzionalni bojnom polju, gdje vam je cilj je osnovni - to je oduzimanje teritorija u dugotrajnoj sukoba između stranaka, budući da je vrlo velika masa sredstava u igri dolazi samo s okupiranih teritorija. Prednost Bitke za Glory 2 online je socijalna komponenta u igri. Što to znači? U igri možete postati član jedne od pet utrka, koje su jedinstvene karakteristike i zanimanja. Utrka su daleko jedni od drugih te su stalno u ratu, tako da je odnos u vrlo jakoj utrci.

Bilo je zabavno igrati igru ​​online bitke za slavu 2, možete povećati rangiranje njihove rase kroz povećanje broja zastupnika i širenje na okupiranim područjima. Pokušajte svoje vještine rukovođenja - kao uspjeh svoje rase ovisi o uspjehu od njezinih čelnika, koji će postati. No, ono što je lider bez pomoćnika - možete imenovati tri pomoćnika (Archons) koji će obavljati svoje narudžbe.

Bitke za Glory 2 online igre je ključni objekti grada, koji čine tri kontroliranim mobilne Outpost za prikupljanje poreza od teritorija. Tijekom igre ćete opsjedaju grad, ali zapamtite da se uništi glavnu gradsku zastavu što je potrebno kako bi se uklonili i sekundarne zastave koje se nalaze u gradu. Uzmi grad nije tako lako - ali tvoj vješti taktička razmišljanje će vam pomoći.

Kako uspješno i lako igrati bitke za slavu 2, kako pobijediti - Odgovor je jednostavan: prikupiti što više artefakata, čim oni sadrže značajne količine drevnih snaga koje će vam pomoći povećati svoju brzinu utrku, fizičku i magičnu moć i zaštitu, Točnost i agilnost, i još mnogo toga. Važno je zapamtiti, više imate artefakte, moćniji njihov učinak. Artefakti ne izgubiti.

Možete stvoriti klan i hvatanje tvrđavu, otkrivajući dodatne sposobnosti i vještine. Sa svojim arsenal tvrđave, možete stvoriti razne saveze s drugim vlasnicima utvrde.

Bitke za slavu 2 je lako igrati i uzbudljivo. Full-scale bitke i opsade, različite rase s multifunkcionalnim znakova će vam dati neobično živopisne emocije i osjećaje.

Igra Bitka za slavu 2 uzima puno zabave!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more