Oznake

Space Battles

Alternativna imena: Ratište

Battle Space-line - je besplatan vojna strategija browser based online igra koja će vam ući u izvanzemaljskim svjetovima i beskrajnim prostranstvom galaksija.
... Niz neuspjelih eksperimenata donio naš planet do katastrofalnog gubitka života i 2240 je bila godina kada je čovječanstvo na rubu izumiranja. Vrijeme je da spasi situaciju je vrlo malo i sve je nekako planete otišao brodove s doseljenicima ...

Registracija Space Battles u igri je jednostavan i uključuje punjenje područjima kao što su:
• Prijava
• Lozinka
• E-mail

Sljedeća će moći odabrati planetarni sustav, a zapravo i sam planet, što će biti za svoj narod prebivališta. Trenutno dostupni u igri dva svemira, to je Beta i Gamma, rado ćemo vas odvesti u naručju.

Igrajte igru ​​online svemirske bitke tako uzbudljivo da se prebacite na drugu igračku ne želite.
Morate graditi solarne elektrane, Rudnik metala, kristala i deuterija, što bi bilo potrebno za letenje u svemirskim brodovima i prostor za biljke. Građevinsko laboratorij, što će naučiti nove svemirske tehnologije, koji omogućuju vam da nastavite stvoriti snažne motore za svemirske brodove i izgradnje infrastrukture vašeg planeta. Osim toga, trebat će izgraditi različite prodavaonice i tvornice za proizvodnju robota. Uz sve to, možete izgraditi brodogradilište, gdje će biti moguće izgraditi svemirski brod i različite zaštitne strukture.

Online igre Space Battles će pružiti priliku ne samo da razviju svoju infrastrukturu, ali i da se uključe u špijunažu, a napadi na svojim susjedima i održavati borbe u svemiru.

Igra Space Battles mentori će vam pomoći, ako imate potrebu za takvom pomoći. Koji je smisao takve pomoći, činjenica je da su tijekom utakmice na nove igrače može doživjeti na razna pitanja koja se mogu postaviti tako da odete na igri chatu. Ako netko pristane da djeluje kao mentor i pomoći u ranoj fazi se nositi sa svim problemima koji se javljaju na Vašoj strani, vaša nagrada mentor za takvu pomoć će igrati bonuse. Stoga, s obje strane takve suradnje uzeti svaki svoj.

Space Battles online igre, osim mentora, koji nude dodatnu pomoć tzv "policajci". Ne smije se miješati s mentorima! Policajci će vam pomoći da brzo doći na razinu razvoja kroz poboljšanje neka obilježja (primjerice, povećanje snage motora broda ili povećati produktivnost mina). Za takva pomoć će morati platiti kuidami (to je u igri valuta).
Kuidy može se kupiti za pravi novac (WebMoney, SMS, izravna plaćanja) ili privlačenjem novih igrača. Za kuidy mogu kupiti neke stvari i igra prednosti.

U kuidov u online igri Battle Space ima drugu valutu - Bodovi. Možete zaraditi kredite, sudjelujući u ekspedicijama koje se bave trgovinom ili dovršavajući zadatke. Ova valuta uglavnom koristi za obračun između igrača.

Igrati igru ​​online svemirskih bitaka, graditi svoje carstvo, što sve sami, a možete napraviti svoj savez i dovesti ga. Ako želite, možete se pridružiti postojećoj savez, ali morate znati što savezi nisu statični, oni su konstantno u ratu s nekim a da mira, napad i obranu.

Želim reći nekoliko riječi o tome kako su bitke u ovoj igri: Bitka sama, kao takva, ne, on je u obliku izvješća o gaming operacija (tj. tko je šta).

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more