Oznake

BeBees

Alternativna imena: BeBees

BeBees online - besplatni browser-based strategija uloga igranje igra, u kojoj su postupci likova su pčele. Možete dobiti u stvarnom košnicu gdje neumorni radoholičar sve glasine i glasine, agresivan u svom samostanu. Svrha njihova života - izdvojiti više od meda. Uši zadatak - prikupiti roj saveznika koji su hrabro će se za napad na neprijatelja u slučaju potrebe. Također će se pobrinuti za pčelinje ratnik koji je središnja figura u kućnom pčela. Razvijati protagonist pčela zajednicu, boriti se za svaku kap ovog slatkog i dragog meda skočiti na u utrci za prvaka nezamisliv svojih konkurenata. BeBees igra redovima igrače i osvojiti prvi izbor u ovom popisu imate sve šanse! Hajde! Uspjeh je u vašim rukama!

Prva stvar koju trebate učiniti je - stvoriti račun. Unesite svoje ime, lozinku (ponavljanje), datum rođenja i zemlja. Također, za pristup programu, trebali biste prihvatili uvjete za članstvo. Idi na projektu možete putem Facebooka. Ako nemate svoju stranicu na društvenoj mreži, stvoriti to neće biti teško. BeBees registracija će vas odvesti u nevjerojatan svijet, a vi možete početi rješavanje formulu za uspjeh. Možda je cijela stvar u iznosu od meda? Možda sposobnost čekanje dok uzbudljive bitke između suparničkih pčelinjih obitelji? Ili je možda tajna da dobro zamišljen strateške poteze? Pa kako o Fartagh mogu iz svega toga i ovisi? Počeo igrati BeBees, sigurno ćete naći odgovore na ta pitanja. S vremenom ćete naučiti kako kombinirati sve potrebne radnje i da će se osjećati ugodno među slatka prugastim insekata. Pokazati drugim korisnicima svoje izvanredne sposobnosti!

BeBees može igrati bilo tko. Već, broj korisnika dosegao respektabilan broj 208.670. I svaki dan ima sve više. Da biste se pridružili ne morate preuzeti i instalirati ništa. Igra se učitava bez problema u pregledniku i uživati ​​u gameplay svibanj čak i vlasnici računala skromnijih parametrima.

Browser igra BeBees uređen tako da se ovdje sve vrti oko meda. To ne samo da može prikupiti, ali i ukrasti. Osim toga, zalihe meda će biti zaštićeni. Uostalom, nikad ne znate tko će htjeti nasrnuti na svoje bogatstvo! Hrabro braniti od napada njihovog meda u isto vrijeme, kradu tuđe. Tako ćete biti slavan okretan medokradom i neprijatelji shvatiti da bilo nešto poput košnica neosvojive tvrđave.

Pčele lete pod Vašim vodstvom travnjak i skupljati na Krafla slatko mirisnim nektarom. Oni nose svoj plijen u košnicu, a vi morate gledati kako nagomilanih med i radujem se da svaki trenutak postaje sve bogatiji. Što će raditi pametnije od pčela, brže će osvojiti mjesto pod suncem među ostalim jednako ambiciozni igrači. Igra oko pčela omogućuje proširiti i poboljšati svoje roj sva raspoloživa sredstva, te sudjelovati u oku-popping borbenih heroja. Slanje svoje predstavništvo roj, možete dobiti nagrade, osim ako naravno, on će biti u mogućnosti osvojiti pobjedu.

Neka Vaši šarmantni pčela buzz, ples, zabavu i rad - promatrati sve to čisti užitak! Igra o pčelama će vam dati sunčano raspoloženje, puno zabave, kockanje i bori vrtoglavu pobjedu! To je najbolji način da se uljepšati svoje slobodno vrijeme i zaboraviti ono dosade. Samo pokušajte početi skupljati med i izgraditi svoje košnice kao obavijest da je takva Izvanredna sjednica vuče već od prvih minuta. Uživajte u igri!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more