Oznake

Bermuda Adventures Farm Island

Alternativna imena:

Bermuda Adventures Farm Island je avanturistička igra na farmi koju možete igrati na mobilnim uređajima. Svijetla crtana grafika oduševit će igrače. Zvučni zapis i glazbena pratnja su visoke kvalitete.

Tijekom igre, vaš lik i njegova obitelj nađu se na tropskim otocima poznatim diljem svijeta kao Bermuda. Bilo je mnogo misterioznih padova i katastrofa na ovom mjestu. Nakon takvog incidenta morate preživjeti u pravom tropskom raju.

Čak i ako vam je ovo prvi put da igrate igre ovog žanra, bit će vam lako shvatiti što učiniti zahvaljujući jasnom vodiču prije igranja.

Dalje, morate uspostaviti život i naučiti kako preživjeti s minimumom potrebnih stvari za to.

otoka koje obitelj junaka igre dobiva kako bi imali sve što vam je potrebno za ispunjen život.

Međutim, trebat će vam puno truda:

  • Očistite mjesto za bazni logor
  • Tražite građevinske resurse i hranu
  • Nabavite sjeme korisnih biljaka i posijajte polja
  • Istražite područje otoka u potrazi za lokalnim stanovništvom i korisnim predmetima
  • Kreirajte alate, odjeću i gradite potrebne objekte
  • Ukrasite svijet oko sebe

Uz pravilan raspored snaga dobit ćete ogromnu farmu na kojoj možete proizvesti sve što vam je potrebno za udoban život.

Putujući otokom susresti ćete mnoge životinje, a neke od njih će vam biti od koristi u kućanstvu. Izgradite im nastambu i obore na farmi.

Samo tako hodati po otoku neće biti lako, cijela je površina prekrivena neprohodnom džunglom. Morat ćete sami osloboditi cestu za kretanje. Ovo je mukotrpan proces koji oduzima puno energije da bi se napunio, što će potrajati. Ali ne brinite, Bermuda Adventures Farm Island možete igrati koliko god želite. Kada energije nestane, iskoristite vrijeme za postavljanje farme, brigu o svim stanovnicima i žetvu.

Učinite ovo mjesto što privlačnijim ukrašavajući ga ukrasnim elementima i uređujući nove zgrade kako želite.

Ne propustite niti jedan dan u igri i osvojite dnevne i tjedne darove za prijavu.

Igra se često ažurira. Tijekom sezonskih praznika, ažuriranja će donijeti zanimljiva natjecanja s nagradama, novim ekskluzivnim ukrasima i kostimima za stanovnike igre.

Bolje je s vremena na vrijeme posjetiti trgovinu unutar igre. Tamo možete kupiti puno korisnih stvari i nadopuniti zalihe resursa. Asortiman se ažurira, a na praznicima postoje popusti. Kupnja se može izvršiti i za valutu igre i za pravi novac. Nije potrebno trošiti novac, ali ako želite, zahvalite programerima na ovaj način i malo pojednostavite igru za sebe.

Bermuda Adventures Farm Island besplatno preuzeti na Android imate priliku upravo ovdje klikom na poveznicu na ovoj stranici.

Instalirajte igru sada i krenite na putovanje na najnevjerojatnije mjesto na planetu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more