Oznake

Battlefield: Bad Company

Alternativna imena: Battlefield: Bad Company, Battlefield Bad Company, battlfild

Igre Battlefield : Bad Društvo - taktička multiplayer prva osoba pucač, vezati priču koja se odvija u izmišljenoj zemlji negdje u istočnoj Europi. Tvorac ove linije proizvoda - tvrtke DICE , i izdavač akata Electronic Arts . Korisnik će morati sudjelovati u sukobu između SAD-a i Rusije. Ti su prevezena u svijetu, uređen po vrsti pješčaniku u kojem se sve mijenja ovisno o situaciji. Bojno polje se stalno mijenja, prisiljavajući igrača da koriste različite taktike za pobjedu. Jednom pokrenuti igru ​​i pred vašim očima bljeskale slike Battlefield : Bad Tvrtka video, fokus će 222. bataljun, koji se sastoji od kriminalaca i drugih momaka da je sve u ovom životu skrbi. Ovaj bataljun poznat kao « Bad Tvrtka ». Nakon što se na bojnom polju dečki srušio, i oni shvatiti da oni nisu samo bori s ruskim vojnicima, i nositi se s plaćenicima. Jedan od predstavnika Gore je u Batalha neprijateljskog borca ​​u džepu zlatnih poluga. To znači da su plaćenici za njihov rad ne primaju novac, i plemeniti metal. Nakon razmišljam o neočekivanom otkriću Preston "Početnik" Marlowe, Samuel "narednik" D. Radford George Gordon "HEG" Haggard i Terrence "Sweet" Sweetwater (222 dječaka od th bojna) je došao do zaključka da je ta činjenica u svoju korist. Budući da se na taj način možete lako unovčiti! Potrošeno je požuda bogatstva, oni odlučili djelovati. Kako se ne bi propustiti takvu intrigantan događaje i biti izravni sudionik u sve što se događa, samo trebate Bad Tvrtka download.

Postavite igra na PC-u i pokrenuti to nije teško. Osim Battlefield : Bad Tvrtka sistemski zahtjevi prilično vjeran i neće biti prepreka. Svatko može uživati ​​u gameplay, koji odgovaraju mnogim svojim značajkama. Neka nas ispitati detaljnije. Bad Tvrtka Igra ima takve prednosti: moderni engine Frostbite, nudi interaktivne i destructible svijeta (primjerice, u eksploziji kuće kolapsi i to postaje nemoguće sakriti od metaka), fascinantna priča u kojoj zbog pažnja posvećuje jednu tvrtku, kao i tematski opravdanog multiplayer. Pa, naravno, taktička komponenta koja čini vaše akcije smisla, ne bezumno. I igrači će cijeniti bogati arsenal. Vi ćete biti na raspolaganju vrlo različit Oružje Battlefield : Bad Tvrtka . No, to nije potpuni popis. Ne mogu to učiniti u ratu, a bez tehnologije. A takvi slučajevi su CAV patrolnog čamca i jednako dostupno svim stranama. Nakon što je počeo svađati, ti stvarno sigurni koliko je bogat i raznolik BF Bad Tvrtka .

Požurite Battlefield : Bad Tvrtka download u potpunosti uživati ​​u igrivosti i druženje s drugim korisnicima! Zašto biti dosadno kada se zabaviti na full? Ugodni doživljaji!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more