Oznake

Velika priča o farmi

Alternativna imena:

Big Farm Story je uzbudljiva poljoprivredna igra. Igra ima neobično lijepu grafiku u crtanom stilu. Glazba je dobro odabrana, svi likovi imaju dobar glas. U igri morate farmirati.

Kada počnete igrati Big Farm Story, završit ćete kratki tutorial u kojem ćete, pod vodstvom svog djeda, naučiti kako sijati mrkvu, brinuti o gredicama i žeti. Daljnje radnje odvijat će se mnogo godina nakon ove epizode.

Prije nastavka imat ćete priliku odabrati spol, izgled i ime glavnog lika. Nakon što ste završili s ovim formalnostima, ponovno odlazite na već poznatu farmu. Dolaskom na mjesto otkrivate da je uragan prošao kroz područje i donio mnogo razaranja. Čuvši vapaje za pomoć, nađete osobu zaglavljenu na raznim smećima. Nakon što pažljivo pogledate okolo, pronađite odgovarajuću granu da ga oslobodite. Ispostavilo se da je to vaš prijatelj iz djetinjstva i da je došao da vam da ključ od kuće koju vam je dao djed. Bliži se noć pa je bolje ne oklijevati, uzeti ključ i leći. Nažalost, kuću je oštetio uragan, ali se može prilično brzo popraviti. Napokon odlazite u krevet i tako završava dan vašeg dolaska na farmu.

Sljedeći dan ćete imati puno stvari za obaviti:

  • Očistite ostatke od uragana oko farme.
  • Preradite i zasadite gredice s mrkvom kupnjom sjemena unaprijed u lokalnoj trgovini. Iskustvo stečeno u prvoj sceni tutorijala će vam puno pomoći u tome.
  • Popravi bunar.
  • Ukrasite svoju spavaću sobu u kući uz pomoć ukrasnih predmeta dobivenih tijekom zadataka.

U svim tim stvarima i ne samo vama će pomoći prijatelj iz djetinjstva. Reći će vam kojim redoslijedom treba izvršiti zadatke. Njegova će nam pomoć uvijek iznova dobro doći. Bilo bi teško sami shvatiti sve zamršenosti igre.

Kasnije ćete pronaći mnogo više uzbudljivih aktivnosti u igri:

  1. Trebaš nabaviti slatke ljubimce da ti ne bude dosadno
  2. Riba s malog mola u blizini
  3. Graditi radionice i male tvornice
  4. Unaprijedite kuću i učinite je udobnijom promjenom namještaja i unutarnjeg uređenja

Prodajte proizvode proizvedene na farmi lokalnoj trgovini, što je vrlo zgodno jer nema potrebe nositi proizvode daleko.

S vremenom, kako se farma bude razvijala, upoznat ćete mnogo novih ljudi. Svaki od njih će vam pomoći da farmu učinite još boljom i dati vam razne zadatke.

programera učinilo je sve da vam ne bude dosadno. Ažuriranja se često objavljuju i igri se dodaje novi sadržaj.

Igra stvara ovisnost, pa je bolje s vremena na vrijeme pogledati na sat dok igrate. Likovi su vrlo slatki, a misije zabavne.

Big Farm Story besplatno preuzimanje na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na portalu Steam ili na službenoj web stranici.

Počnite igrati odmah i odmorite se od svakodnevnih briga u ugodnom društvu dok uživate u ovoj prekrasnoj igri!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more