Oznake

BigGame

Alternativna imena: Velika teretana, velika igra, velika igra

Intellektualnaya strategija BigGame.

Igra BigGame online strategija u kojoj igrač ulazi u ogroman svijet pun misterija i nevjerojatnih avantura.

Razrabotchiki tvrde da iPlayer BigGame moderna interpretacija klasične strategije žanra s velikim intelektualnim potencijalom. Za pobjedu je bitna logika mišljenja, dobro razvijena strategija i taktička prednost nad neprijateljem, ali element slučajnosti je sastavni dio života, a najmanja odgoda u donošenju odluke može donijeti poraz.

Dlya kročiti na put avanture BigGame registracija je potrebna. Pass nije teško, morate popuniti obrazac od dvije linije e-mail adresu i lozinku. Čak i brže kliknite na ikonu jedne od društvenih mreža i uđite pod vlastitim imenom.

Igrovoy proces BigGame.

Nachinaya igrati igru ​​Big Game korisnik osigurati malom području s izgradnjom finije točke igre i treninga i mogućnosti izbornika. Mogućnosti obavljanja poslova će rasti. Upravo ovdje poboljšavaju vještine s mačem i lukom

 • Taverna uvijek je moguće upoznati slavne heroje, popiti piće s njima na par čaša i zapaliti ih na svoju stranu;
 • Ministerstvo se izdaju licence za trgovinu i pohranu svih potrebnih dokumenata;
 • Publichny kuća u strukturi igrača ubiti dvije ptice s jednim kamenom, hrabri vojnici nakon dugih marševa treba opustiti, a njihova plaća se vraća u riznicu.
 • Privlech na njihovu stranu jednog od likova je pola pobjede.

  V BigGame sama igra je opasan posao. Susjedi u ovom svijetu nisu uvijek prijateljski raspoloženi, neki dolaze u pomoć u teškim vremenima, dok drugi nisu skloni profitirati na račun drugih i jednostavno uništiti susjedno kraljevstvo. Unutar zajednice aktivno se trguje i sklapaju poslovi, možete promijeniti vojnu i magičnu tehnologiju i brže dobiti potrebne licence saveznicima koje možete tražiti vojnu podršku, a oni će doći u obranu, ako je potrebno.

   

  Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

  Read more