Oznake

Bioshock Infinite

Alternativna imena: Bioshock Infinite, bioshok

Igra Bioshock Infinity je vrlo zanimljiv računalne igre. Akcije u ovoj igri su prva osoba. To je dizajniran s elementima znanstvene fantastike i Steampunk.

Preuzmite Bioshock Infinity možete iz službenim stranicama igre, prije podnošenja administratore mjestu primjene. Preuzmite Bioshock Infinite mogu samo odrasle ljude koji žive u određenim područjima našeg planeta.

Možete vidjeti pro igra Bioshock Infinite videa online igre. U video možete upoznati sa svim značajkama igre: likova, igranja i drugih zanimljivih činjenica o igri.

Igra Bioshock Infinite Možete igrati sljedeće znakove:

1. Booker DeWitt je protagonist igre. On izgleda 38 godina ravna nuli, bijelca. Po sebi nije društveni karakter. On je predstavljao s jedne strane tetovaža - simbol «AD». Inicijali svoju voljenu kćer. On treba platiti sve dugove kockanje. Da biste to učinili, to treba poslati u Kolumbiju, kako bi pronašli misteriozni djevojku, koja je pod nazivom Elizabeth.

2. Elizabeth - ovo je djevojka od dvadeset. Ona ima nadnaravne sposobnosti. Ona je otet i odveden u zatvor tornju "janje" u Kolumbiji. Elizabeth štiti posebna krilati stroj Nightingale. To je vrlo brzo shvaća sve oko sebe, jer je dugo vremena u životu proveo zaključan. Elizabeth je vrlo dobro pročitao žena. Njezin san - to je idući u Parizu. Na kraju, saznaje da je ona kći Booker.

3. Zachary Hale Comstock je antagonist igre. On je osnivač i samoproglašeni vođa prekrasne Columbia. Njegov nadimak - prorok. Na kraju, to ubija protagonista.

4. Slavuj - to je 30 - noga mobilni klima mehanički stroj nalik na pticu. Ona štiti Elizabeth. Slavuj dolazi samo kad čuje posebnu melodiju flaute. Kao rezultat toga, slavuj umire, točno vrijeme i mjesto nije poznato.

5. Daisy Fitzroy je tamnoputi američki igra. Ona je vođa pobunjeničke organizacije "glas naroda". Tijekom igre, to zahtijeva protagonista pružiti im oružje, a zauzvrat on dobiti zračni brod. Njezino ubojstvo Elizabeth.

6. Kornelius Slate Parcela je lik. Prije toga, radio je s glavnim likom. Sada mu je htjela jer je snaga izazvalo pobunu. Kao što je osmislio glavni lik u igri će mu potrebna jedna stvar. U kraju morao odlučite: ostavite Corneliusa uživo ili ubio.

7. Jeremija Fink je jedan od najvažnijih bogatih i moćnih ljudi iz Kolumbije. Bio je osnivač "Finca fabrika." Daisy Fitzroy ga je upucao tijekom pobune.

8. Robert i Rosalind Lutece - to su dva vrlo tajanstven lik. Oni su organizirali posjet gradu DeWitt.

Igra Bioshock Infinite ima ogroman broj raznih zagonetki i zanimljivosti:

- Možete pronaći dodatne stavke;

- Protagonist čini 122 puta više nego što je Elizabeth;

- Skriveni od metaka.

U igri Bioshock Infinite računalo, naučit ćete kako ćete morati biti snalažljivi.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more