Oznake

BiteFight

Alternativna imena: BiteFight 1. Županija

BiteFight-line - je besplatan role-playing browser igra se odnose na žanr PTG (Razdoblje vrijeme igre), koji je, igra se može zatvoriti i isključiti u bilo koje vrijeme, a sve akcije lika će se, provoditi u određenom vremenu. Online igra BiteFight, govori o vječnom sukoba između vampira i vukodlaka.

BiteFight online igra ne zahtijeva instalaciju klijenta i igara dostupni u gotovo bilo kojeg preglednika.

Da bi se početi igrati igru ​​kako bi se registrirate Bitefight: Na početnoj stranici kliknite na "Registracija" na sljedećoj stranici, izaberite za sebe neku od utrka (vampiri ili vukodlaci, oni zajedno ne razlikuju se mnogo, osim kako u izgledu i ikone rase proizvedene hrane). Zatim unesite u Registracija Polja nick (naziv), lozinku i e-maila. Tada se slažu s uvjetima usluge i zaštite podataka, a to BiteFight Registracija je završen, možete početi igrati.

Idete u igri, kliknite na "Pregledaj", možete napraviti promjene na vašem profilu (odabrati spol i prilagoditi izgled), pogled na statistiku, borbene poboljšanja, steći talent.

Svaki lik ima određene sposobnosti: snaga, obrana, Agility, izdržljivost, Karizma, iskustvo i vitalnost. Osim sposobnosti, nalazi se osam aspekti koji opisuju prirodu karaktera: Man, znanje, red, Priroda, Zvijer, razaranja, kaos i raspad.

BiteFight online igra ima tzv područja - je kristalne kugle, koje se privremeno popraviti stvari. Učinak djeluje na svaki komad opreme, ali ako promijenite oružje tijekom akcija sferi, učinak će raditi na novom oružju. Uz pomoć nekim područjima možete pristupiti talent.

Igrajte igru ​​online može Bitefight kupnjom račun Premium (status Lord of Shadows). Zbog tog statusa:

1) Neće biti oglašavanje treće strane medija;

2) Za aktivaciju, dobit ćete dnevnu naknadu zlato;

3) Dva puta regeneracija akcijskih točaka,

4) 50% više akcijske točke;

5) Napredno pretraživanje protivnici;

6) Statistika lov;

7) Dodatna napitak 100% oporavak zdravlja;

8) Pojedinačne slike likova (promijeniti svoj spol, boju kože i očiju, kao i mnogi drugi. itd. )

9) 5 dodatne mape za svoj sustav poruka.

Igrajte BiteFight različite stvari koje možete kupiti u igri valutu: zlato (osnovna valuta) i ignitsit / kristala (uz valuta za to, usput, možete kupiti status Gospodara Shadows, 14 days/15 ignitsita). Ignitsity može se kupiti za "pravi".

Ako imate želju za promjenu rasa to može biti učinjeno uz pomoć Stone reinkarnaciju (automatski napustiti svoj klan, i ako ste kreator klana, on će se odbaciti). Kupi ovaj kamen može ignitsitov 50.

Sve aktivnosti, uključujući borbu dogoditi u igri korištenjem igra određene tekstualne okvire. Igrači ne utječu na tijek događaja u igri, svi rezultati se računaju automatski i prikazuje se na zaslonu.

Za proizvodnju hrane i zlata (to se može koristiti za napuhavanje vještine i poboljšati svoju jazbinu), morat ćete ići u lov

Manhunt - ovdje morate trčati uokolo u potrazi za ljude da biste dobili željeni iskustvo, zlato i rudarstvo;

Lov na suprotnoj utrke - ovdje morate napasti igrače na suprotnoj utrke, gdje je pobjednik dobiti zlato i iskustvo, a za gubitak - samo izgubiti zlato.

Igrajte igru ​​online BiteFight, zarađivati ​​igra valute potrebne stvari i vještina može biti u takvim mjestima

Groblje - Možete poslati svoj lik na posao na vrijeme 1-8 sati za zlato i iskustvo

Cave - ovdje možete boriti protiv demona, od 10 do 30 minuta (s premium račun - od 5 do 15 minuta), koja se odbija od vremena lova

Market - ovdje možete staviti svoje stvari na prodaju, a kupuju ih od ostalih igrača (to je jedini način da se prijenos stvari u igri). Za ponudu za prodaju žele platiti malo zlato

Konoba - Ovdje možete preuzeti zadatak, jednu od 4 razine (laka, srednja, teška i stručnih).

BiteFight Igra 1. Županija ima puno zanimljivih mogućnosti. Na primjer: možete igrati u BiteFight komunikaciji s drugim igračima koji koriste forum, ali ako želite proširiti svoje mogućnosti, možete se pridružiti klanu ili napraviti svoj vlastiti.

Općenito, igra je vrijedno pažnje i BiteFight registracije otvorit će vrata u svom svijetu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more