Oznake

Oligarh

Alternativna imena: Biz tajkun

Game Oligarch (Biz Tycoon) za virtualne biznismene.

Svijet kapitala, novaca, iskusnih ekonomista, iskusnih gospodarstvenika postao je dostupan svima. Igra Oligarch ekonomska je strategija utemeljena na preglednicima predstavljena na glavnim svjetskim jezicima kako bi igrači mogli slobodno komunicirati, gradeći svoje carstvo.

Proces igre prate stilski mladi ljudi, oni su kompetentni tajnici, mladi stručnjaci u svom području i oni koji su spremni postati dio vaše tvrtke. Igrat ćete oligarha radeći:

  • Izgradnja i razvoj vlastitog posla 10,008 Zapošljavanje i obuka zaposlenika 10,008 Tražite poslovne partnere
  • Konkurencija na globalnom tržištu 10,008

Tražite mjesto na poslovnom tržištu.

Od trenutka kada započnete igrati igru u200bu200bOligarch već ćete imati početni kapital. Zapravo je sjajno, jer bez njega, morali biste potrošiti dugo vremena pokušavajući zaraditi pristojan iznos da biste kupili svoj prvi građevni blok. Ali do tog trenutka morate se znojiti na tržištu za kupovinu i prodaju razne robe kako biste povećali produktivnost vaše tvrtke na uspješnim ponudama.

igrača može birati iz 9 smjerova u kojima će im biti zanimljivije razvijati se. Iako je već rečeno da imate početni kapital, vaš je položaj nesiguran i krhak. Tvrtka ne donosi toliku zaradu da bi odmah ciljala na kupnju nečeg ozbiljnog. Potreban je čitav niz uspješnih aktivnosti kako bi se poslovanje podiglo na prosječnu razinu, a potom i višu.

Koristite raspoložive mehanizme financijskog tržišta, kupujte i prodajte, potpišite ugovore, zaposlite najbolje stručnjake, uvježbajte vlastite, pazite na promjene cijene dionica, proizvodite jeftinije i prodajte više. Mehanizam trgovanja prilično je kompliciran, ali ako se možete prilagoditi njemu, razviti vlastiti učinkovit plan i pobijediti konkurenciju, postat ćete lider.

Svaka sitnica je bitna.

Čak i najveći posao je krhka stvar koja zahtijeva stalnu pažnju. Neprestano morate razmišljati o desecima mogućih scenarija za razvoj događaja, tisuću nepredviđenih nesreća, pronađite prave milijune, tražite načine za izlazak iz krize i teških situacija, i istovremeno se bavite s bezbroj različitih stvari.

vaših podređenih treba upravljanje, ali ako možete podići kompetentne menadžere koji mogu donositi odgovorne odluke, to će vas uvelike osloboditi i pomoći vam da se približite svome cilju. Možete promijeniti razinu plaća zaposlenih ovisno o njihovoj uspješnosti.

U simulatoru Oligarch registracija će biti početak financijskog sazrijevanja, a ako naporno učite, možete naučiti korisne lekcije. Igra se usredotočuje na gomilanje financija, ali ugodno je razrijeđena izgradnjom urbanih građevina kojih ima 18, poput bolnica, parkirališta, vodenog parka, trkaće staze, golf terena.

Svaka zgrada će povećati vašu profitabilnu zemlju, privući nove kupce i donijeti više koristi. No, najveći profit u iPlayer Oligarch dolazi od trgovina, a na njih treba obratiti posebnu pozornost. Odaberite pravo mjesto za tvrtke i ne zaboravite na medije koji će se oglašavati umjesto vas.

Prolazeći nivoe, dobivate nove povlastice. Nakon petog, dobit ćete nove zadatke, korisne bonuse i mogućnost organiziranja vlastitog ceha. Nakon osmog, možete se uključiti u investicije, razvijajući opskrbne puteve robe u 36 različitih smjerova. Ako ste spremni pretvoriti se u poslovnog morskog psa, dobrodošli u igru u200bu200bTycoon koja je osvojila mnoge igrače.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more