Oznake

Crni metak

Alternativna imena: Crni metak, crni metak
Igra

Black Bulleta od vojnika do maršala.

Igra Black Bullet će se svidjeti svim ljubiteljima oružja, taktičkim bitkama i opstanku pod udarcem metaka. Multiplayer pucač radi izravno u pregledniku i ne zahtijeva skidanje klijentskog programa, unatoč tome, ima vrlo lijepe, jasno praćene grafike i odlične specijalne efekte.

Game događaji igrači vidjeti iz prve osobe, daje realnost onoga što se događa na računalu monitor, i prekrasan glas glume svih akcija i snimaka doista donosi u virtualnom svijetu. Kao takav, zaplet u ovoj igri nije, ovdje je sve samo odabir strane sukoba i možete odmah početi boriti krštenje. Postoji pet načina igre u Black Bulletu, igra će početi s malo treninga, gdje će neiskusni korisnici upoznati s upravljanjem znakovima i osnovnim funkcijama izbornika, daljnje akcije se daju igraču, može:

  • Pridružite se savezu i radite timske bitke u bitkama između različitih frakcija;
  • Da biste sudjelovali u napadu, pokušavajući osloboditi strateške objekte od neprijateljskih snaga;
  • Samostalno uđite na bojno polje u slobodnom modu i steknite borbeno iskustvo uništavajući neprijatelja;
  • Natjecateljski način uključuje nešto poput krvavog sporta, dostupno na bilo kojoj razini.
  • Svaki dan se otvara ladder mode, u kojem igrači mogu ući u borbeni rejting.
Igra

Play Black Bullet je pravi test za tražitelje uzbuđenja, njihov junak će započeti svoj put kao jednostavan vojnik s najnižim performansama i opremom, i može završiti u potpunosti naoružani činom maršala na stotinoj razini crpljenja karaktera.

Značajke igre Black Bullet.

Igra je vrlo popularna, unatoč činjenici da je objavljena ne tako davno. Više od 100 tisuća korisnika već je odabralo put hrabrog ratnika, što čini igranje mnogo zanimljivijim, jer se možete ujediniti i boriti se s pravim ljudima, a ne s botovima koje su napisali autori. Pridruživanje Black Bullet registraciji je nužna procedura, ali ne traje više od minute. Taj je proces potreban kako bi se sva postignuća i podvige spremili za svakog igrača.

Osim raznih načina rada, postoji veliki broj bitnih mjesta u igri, njih više od trideset. Svaka karta zahtijeva igrača ili momčad različitih taktika, negdje bolje zasedu neprijatelja i namamiti ga u smrtonosnu zamku. Na drugoj karti, najpouzdanija strategija će biti skrivanje od očiju snajperskom puškom, i prvo uništenje većine neprijatelja iz tajnog skrovišta, kako bi se zatim ušlo u otvorenu bitku, mijenjajući tiho oružje u brzu vatru mašina. Mjesta su vrlo različita, postoji otvoreni prostor, napuštena skladišta i zatvorene konstancije s uskim prolazima gdje se skupina ne uklapa.

Možete zaraditi novac i iskustvo igre na nekoliko načina, u Black Bullet-u možete igrati sami ili u društvu prijatelja jednostavno odabirom kartice, načina rada i borbe, ili možete dovršiti zadatke od programera, kako planiranih tako i vremenskih ograničena, za njihovu izvedbu igrači dobivaju vrijedne nagrade, alate za igru, vrhunsku opremu i moćno oružje.

Usput, u iPlayer Black Bullet, izbor oružja je vrlo raznolik, pištolji različitih marki, snajper i jurišne puške, jurišne puške s različitim smrtonosnim silama i broj patrone u držaču, granate. Za sve vatreno oružje, patrone su potrebne, noževi ne zahtijevaju metke, i ne stvaraju buku, pa ih ne treba zanemariti u njihovom arsenalu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more