Oznake

BlackShot

Alternativna imena: BlackShot

BlackShot igra s okrutnim pravilima, koja je napisana u stilu pucač. U BlackShot online plaćenik likovi učiniti sve kako bi se postigla svoj cilj.

BlackShot Online igra će vas vratiti u vrijeme kada će svijet biti u stanju kaosa, sve države će se boriti za resurse.

Vi ćete obavljati različite zadatke, poboljšati vještine njihovog heroja. Vaš zadatak je da se njegovo ime u igri. U BlackShot možete igrati besplatno, jedino što ćete moći potrošiti novac na oružje i drugu opremu.

Za igranje BlackShot potrebno vam je sljedeće postavke sustava vašeg računala ili laptopa

Procesor: Intel Pentium, 2 GHz

Video: 256 MB

Memorija: 512 MB

Internet: širokopojasne veze.

Registracija BlackShot izvodi na službenim stranicama igre. Da biste to učinili morate:

1) ići na službenim stranicama igre.

2) Kliknite na link «Pjevajte sada».

3) Unesite ime - jedinstveni naziv kojim će se igrati.

4) izmisle i pisati lozinku.

5) Ponovite lozinku.

6) pošaljite e-mail.

7) Odaberite iz padajućeg popisa njihovoj zemlji.

8) kod koji se prikazuje na zaslonu biranja.

9) Odaberite iz padajućeg popisa tajno pitanje.

10) Napišite odgovor na odabranom pitanje.

11) Ako želite primati poruke na e-mail o promjenama u igri, staviti kvačicu u odgovarajući okvir.

12) Read licencni ugovor o igri na te staviti kvačicu u odgovarajući okvir. To potvrđujete da se slažete sa svim pravilima igre.

13) Onda klik " Sing do sada ».

Onda ste dati pristup preuzeti igre BlackShot online.

BlackShot Online igra se sastoji od sljedećih plaćenika

1) Travis Benner. Teško Zamislite kao malo Travis odbio bojnom polju tijekom rata u početkom Prosinac 2033. On je usvojen, odrastao i trenirao od plaćenici u svojim podzemnim zapovjedne postova . Travis dokazao opasne elitu. Trenutno vodi squad u boj.

2) Vanessa Green. Otkako nju su roditelji ubijeni slobodno nuklearna raketa tijekom [ _25_] Prosinac 2033 Vanessa davno naučio kontrolni naoružava a sada je jedan [_25_ ] vodeće plaćenici na bojnom polju .

3) Adam Garcia. Dugogodišnji veteran ništa Adam ne vidi ili čuje . Rekao čak nakon što je on vojska ubila vojnika Ljudski klonovi boreći tijekom posljednjeg desetljeća što ga čini jednim od najuglednijih plaćenika u ovom području. Nemilosrdni i neustrašiv je iskusni lovac je viša sila .

4) Kathy Finn. Bila je Supruga bivšeg plaćenik pluralnost opterećenja doživio na bojnom polju. Ali kad njezin suprug ubijen obrani to iz nuklearna uništenja, ovo Žena je odlučila uzeti njihov gori mržnju, i otići na ratište. Ostatak života povijesti šuti.

Svjetski rat je uvijek bio tvrd, ljudi su izgubili najmilije, otišao na front. Sada imate priliku osjetiti sićušni u one dane, kad je glavna stvar je da opstane.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more