Oznake

Oštrica i čarobnjaštvo

Alternativna imena:

Blade and Sorcery je igra koju možete igrati ako imate kacigu za virtualnu stvarnost i ako ste stariji od 16 godina. Grafika u igri je izvrsna, iako ju je teško ocijeniti u uobičajenom smislu, jer je voluminozna i postoji mogućnost igranja samo ako imate odgovarajuću opremu. Glazbeni aranžman savršeno nadopunjuje atmosferu svake od lokacija.

Prije igranja Blade and Sorcery, napravite avatar, odaberite spol i izgled.

Vaš zadatak u ovoj igri je uništiti neprijatelje u virtualnom svijetu koristeći cijeli arsenal raznih oružja.

 • Mačevi
 • Bodeži
 • Sjekire
 • Klubovi
 • Klubovi
 • Čekići
 • Mašne
 • Berdyshi
 • Spears
 • Štabovi
 • Štitovi

Raznih vrsta egzotičnog oružja od oštrica u stilu ubojica do svjetlosnih mačeva.

Magija više vrsta.

Ovo nije najdetaljniji popis arsenala koji je dostupan u igri. Osim toga, možete se boriti golim rukama ili ga čak koristiti kao batinu za svoje protivnike.

Postoji izbor težine, u najtežem načinu ima mnogo neprijatelja i oni napadaju sa svih strana.

Možete reći da je ovo napredna arena u kojoj ste gladijator i borite se protiv mnoštva protivnika. Tijekom bitaka nakuplja se umor, jer morate sami raditi sve pokrete, a ne samo pritiskati gumbe. Možete čak koristiti improvizirane predmete za simulaciju, ali pazite da ne oštetite namještaj i ljude oko sebe.

Magije se može koristiti za udaranje neprijatelja ili se oružje može napuniti magijom za nanošenje dodatne štete. Moguće je koristiti nekoliko vrsta magije odjednom, na primjer, desnom rukom bacati vatrene kugle, a lijevom udarati neprijatelje strujom.

Igra nije prikladna za djecu ili osjetljive osobe, jer sadrži prilično okrutne scene s amputacijom udova i dekapitacijom.

Prije bitke birate lokaciju kojih ima dosta u igri i pokrećete val po serijskom broju. Sa svakim sljedećim valom, težina će se povećavati. Tijekom bitke možete napuniti životne bodove ispijanjem posebnog napitka iz boce. Odaberite oružje ili ga uzmite na postolje neposredno prije bitke. Moguće je koristiti oružje uzeto od neprijatelja. Postoji mnogo opcija, čak i uhvaćena strijela u ovoj igri će vam pomoći da istrijebite napadače.

Neprijatelji se pojavljuju doslovno sa svih strana. Nekad vidiš kako se približavaju, a nekad okreneš leđa na drugu stranu i već si udaren nogom u leđa. Strijelci predstavljaju veliku opasnost kada ih ima nekoliko odjednom, u tim slučajevima štitovi pomažu u dobroj obrani.

Bilo koje oružje, čak i dvoručno, može se držati jednom rukom, ali u ovom slučaju, u virtualnom svijetu, vaši napadi su vrlo spori, a neprijatelji ih mogu lako izbjeći ili im parirati.

Ako nemate sreće pa vam je tijekom borbe ispalo oružje ili ste ga bacili, nemojte se obeshrabriti. Snagom misli lako ga možete vratiti u svoju ruku. Neprijateljska tijela također imaju mogućnost podizanja i bacanja kao projektili na isti način.

Preuzmi Blade and Sorcery besplatno na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na Steam tržištu ili na službenoj web stranici programera.

Želite li pobjeći od dosadne rutine rezanjem neprijatelja na komade, ova igra je ono što vam treba! Ali pazite da unaprijed kupite kacigu za virtualnu stvarnost, inače ništa neće raditi.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more