Oznake

Lovac na oštrice

Alternativna imena: Lovac na oštrice

Blade Hunter Igra: događaji iz područja fantazije.

The preglednik igre Blade Hunter je RPG borbena igra, a dizajniran je za igrače koji su zaljubljeni u fantaziju, gdje možete očekivati ​​da će susresti zmajeve, čarobnjaci, kameni golems.

Navijači žanra već su počeli svirati Blade Huntera, proučavajući prostore nevjerojatnih zemalja, gdje god se nalazili. Povijest ove nepoznate zemlje je promjenljiva i nejasna do kraja. Poznato je samo da se rat dobrih i zlih sila ne umanjuje. Jednom su bogovi predstavili svjetlosne i tamne mačeve, obdarene nenadmašnom moći, ali ruke svijeta su podijeljene na sedam dijelova. Oni se i dalje boje pobornika tame, ali više ne do te mjere.

Svjetlo je uspjelo ukrasti Mračnu oštricu i sakrilo se na visokoj planini. Neko je vrijeme u sukobu davalo dobre izglede, ali neprijatelj je našao način da vrati svoje oružje, a sada svijetu ponovno prijeti uranjanje u vječni kaos i tama.

Jesu li podupiratelji svjetla sposobni pobijediti nadolazeću bitku, ili im je suđeno da umru u nejednakoj borbi? Od vaših djela ovisi što će biti nastavak priče. Hrabri igrati igru ​​Blade Hunter, odražavajući napade brojnih neprijateljskih snaga.

Prikazuje glavne trenutke igre.

Kao većina 2D borbe, ovaj proizvod izgleda svijetlo, očaravajuće, s dinamično razvijajući priču i šarenim specijalnim efektima. Grafika je pristojna, a možete vidjeti i pojedinačne detalje slika. Što se tiče pokreta, oni se odvijaju u dva smjera duž mjesta: lijevo / desno.

Svaki igrač čeka da se Blade Hunter registrira, nakon čega bira i preuzima kontrolu nad svojim likom. Sudjelovati u bitkama morat ćete stalno, tako da se osigura rast karijere. Bitke se ne događaju automatski, već s izravnim sudjelovanjem, stoga naučite brzo pretraživati ​​ključeve kako biste na vrijeme napravili kombinacije za najbolji rezultat.

Svaka borba, to je nešto nevjerojatno - prava predstava. Kada se uvuče u lopticu koja se vrti, možete lako umrijeti ili usitniti bodove igre, ovisno o talentima junaka i vašoj agilnosti, jer početnik može osvojiti majstora.

Kvestova mnogo, i svatko nudi spasiti proročanstvo; uništiti zmajeve divljim divljaci i drugim čudovištima; štite šume, špilje i otoke. Kada je zadatak završen, raspodjela zvijezda će pokazati vaš napredak na tri mjesta:

  • Kombo
  • Bitka Style
  • Novo vrijeme

Sada uhvatite padajuće grudi, skupljajući palo zlato i bonuse. Dovršeni zadaci donose iskustvo, a on pomaže povećati razinu talenta i steći dodatne.

Od svakog heroja prema njegovim sposobnostima.

Sada članovi iPlayera Blade Hunter mogu birati između četiri heroja, ali tek nedavno je bilo samo tri:

  • Rogue - prilično sklizak tip, i teško je prodrijeti u njegove misli. On je podmukli protivnik i pametan odmetnik, ali ako je dao riječ da dovrši misiju, sigurno će to učiniti.
  • Vitez je pouzdan partner u oružju. Njegovo iskustvo i odgovornost osiguravaju pobjedu iu okruženju osobito moćnih neprijatelja.
  • Valkerija - utkava čaroliju iluzije i zamagljuje misli neprijatelja, prisiljavajući ga da vjeruje u nepostojeće. Ona je opasna i šarmantna, i ne mogu se svi natjecati s njom na bojnom polju.
  • Mechanik - novi u društvu trojstva, pa samim tim samodostatan i samouvjeren. Njegova moć je nevjerojatna, jer je naoružan ogromnim čekićem, što uzrokuje nepopravljivu štetu neprijateljskom logoru.

Koristite Blade Hunter pristupačne igre iskustvo osvojiti bitke i rat. Pridružite se cehovima, lovite šefove, pomagajte jedni drugima resursima i iskustvom, sudjelujte u PvP bitkama.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more