Oznake

Blokirana farma

Alternativna imena: Farma Blokova, Farma Minecraft
Blocky Farm Game Farmer Tycoon 8-bitni stil

Igrajte igru u200bu200bBlocky Farm (Minecraft Farm) svidjet će se onima romantičarima koji vole svježi zrak i poljoprivredu. Što može biti ljepše od uzgoja ukusnog i ekološki prihvatljivog povrća, voća i bobica na vlastitoj zemlji. Iz štale se čuje morenje krava i plač pijetao, oni čekaju da dođe vlasnik i nahrane ih i pokupe darove.

U ovoj igri možete izgraditi ne samo malo poljoprivredno gospodarstvo, nego i sagraditi pravo selo koje donosi dobar prihod, potpisati ugovore, otići u okružni centar po potrebne proizvode i pridružiti se savezu poljoprivrednika. Igrači imaju mnogo mogućnosti za realizaciju sebe kao uspješnog poduzetnika, počevši od malog polja, proširuju svoje vlasništvo i grade:

  • Nekoliko farmi;
  • Baviti se žetvom i šumarstvom;
  • Izgraditi proizvodnju za preradu proizvoda iz polja;
  • Otvorite lanac prodavaonica i još mnogo toga.

Game Blocky Farm (Minecraft Farm) zanimljiva ekonomska strategija u kojoj se korisnici mogu okušati u ulozi biznismena. Pravilna raspodjela resursa i ekonomsko upravljanje učinit će igrača bogatim biznismenom s velikim utjecajem u društvu poput njega, ali manje uspješnim igračima. U igri je mnogo mogućnosti, uzgajati sirovine na svom mjestu, obrađivati u200bu200bih u postrojenjima, ići u grad i prodavati gotove proizvode na tržištu postavljanjem cijene sami.

Da biste započeli igrati igru u200bu200bBlocky Farm registracija je potrebna. Prolazak ne traje puno vremena, u obrascu morate ispuniti samo tri retka. Osmislite ime pod kojim će drugi korisnici vidjeti igrača, možda će ono postati široko poznato u virtualnom svijetu. Unesite adresu e-pošte i stvorite lozinku pod kojom će sustav pamtiti vašeg heroja. Nakon prijave, igrači će moći ući u svoje selo s bilo kojeg računala, svi postignuća i uspjesi bit će spremljeni.

Značajke u igri Blocky Farm

Na prvi put, kad dođu do otvorenih prostora poljoprivrednog zemljišta, novak će sresti pomoćnika, ispostavit će se kao prilično razumna svinja. Ovaj će lik reći igraču o glavnim funkcijama i izborniku igre. Ponudit će vam da kupite prvo polje i pomoći će vam da pronađete autobusnu stanicu koja ide do najbližeg grada. Tamo će isti svinjarac upoznati igrača s prodavačem sjemena i objasniti mu način kupovine. Mali trening brzo će završiti, a igrač će ostati sam gazda.

Kako napredujete kroz razine u iPlayer Blocky Farm (Minecraft Farm), igrač će vam otvoriti nove mogućnosti, na primjer, na drugoj razini možete već sagraditi kuću, zatim se baviti stočarstvom i na kraju početi graditi proizvodne pogone. Prva će biti dostupna proizvodnja majoneze, nakon čega će poduzetnik izrađivati u200bu200bsve vrste proizvoda od mlijeka, mesa i vune od krznenih životinja. Otvaranjem sječe drva možete dodatno proširiti asortiman proizvoda i organizirati proizvodnju građevinskog materijala, spremnika ili suvenira. Autori su se pobrinuli da zadataka igrača bude u izobilju. Za ispunjavanje zadataka, korisnici će dobiti zvijezde iskustva, što pomaže u prelasku na sljedeće razine i novčanim nagradama. Izvođenje posebnih zadataka omogućit će vam da nabavite rijetke životinje i jedinstvene ukrasne predmete.

Igra Blocky Farm zanimljivija je za igranje s prijateljima, možete se ujediniti s njima u cehove, sklapati ugovore o trgovanju ili zatražiti pomoć ako dođe teška vremena. U izborniku se nalazi gumb s poštanskim sandučićem, pomoću kojih igrači mogu međusobno slati poruke i primati vijesti od programera.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more