Oznake

Krvna loza: Heroji Lithasa

Alternativna imena:

Bloodline: Heroes of Lithas je RPG igra za mobilne platforme. Grafika je izvrsna, sve izgleda lijepo u igri, efekti tijekom bitke su vrlo šareni. Glazba, kao i glasovna gluma likova, pomažu u stvaranju atmosfere. Sigurno ćete uživati igrajući Bloodline: Heroes of Lithas, ovdje morate istražiti ogroman svijet fantazije na čelu odreda ratnika.

Idite u svijet Lythasa i pokušajte postati Visoki čuvar ako možete. Nakon toga morate puno putovati kako biste uspostavili red u svijetu mašte.

U ogromnom prostoru za igru živi mnogo različitih rasa.

Evo nekih od njih:

  • Likani
  • Demoni
  • Polubogovi
  • Vilenjaci
  • Orci

i mnogo više.

Zbog izvanrednih kvaliteta vođe, samo vi možete upravljati timom različitih stvorenja.

Okupite ekipu koja se sastoji od jakih predstavnika raznih rasa. Pokušajte to učiniti timom koji se sastoji od boraca različitih stilova. Kako biste pobijedili neprijatelje, morate imati i borce koji su specijalizirani za borbu na velikim udaljenostima i moćne ratnike koji se ne boje bliske borbe. Ne možete bez jedinica podrške i magova.

Svi borci su podijeljeni po rangu, što je više zvjezdica, to je ratnik ispred vas vredniji. Skupljanjem krhotina možete poboljšati rang bilo kojeg člana vaše grupe.

Naučite kako žive predstavnici raznih kultura svijeta Litasa, kako se odnosite prema njima, puno će toga odrediti u budućnosti.

Pokušajte istražiti što više područja. Ovo je jedini način na koji možete pronaći odgovarajuće borce za svoj odred i dobiti najvrjednije artefakte i oružje. Svaki ratnik u vašem odredu ima svoje karakterne osobine, kao i jedinstvene sposobnosti koje možete promijeniti i ojačati.

Komunicirajte s raznim likovima tijekom svojih putovanja. Čak ćete imati priliku imati romantičnu vezu.

Uništite manifestacije kaosa u svijetu, ne dopustite da razmirice između različitih klanova unište ovaj čarobni svijet.

Sva vaša postignuća bit će predstavljena kao trofeji u glavnoj dvorani vašeg klana.

Borbeni sustav je jednostavan. Bitke se odvijaju automatski. Vi samo trebate odabrati kada i koji od specijalnih napada koristiti tijekom bitke i uključiti se u označavanje ciljeva odabirom neprijatelja koje će vaši borci napasti. Ponekad o tome može ovisiti ishod bitke.

Često se prijavljujte i dobivajte dnevne i tjedne nagrade za posjete.

Posebno pazite da ne propustite sezonske praznike. Na takve dane održavaju se posebna događanja s natjecanjima i vrijednim nagradama.

U trgovini ćete imati priliku kupiti najrjeđe i najmoćnije borce za valutu u igri, koju možete dobiti ispunjavanjem misija, i za pravi novac. Osim toga, pojačivači i oprema dostupni su za kupnju. Kada kupujete u trgovini, izražavate zahvalnost programerima zbog čega će biti sretni. Ovo će vam malo olakšati igru, ali ovdje nije glavna stvar potrošeni novac, već vaša vještina.

Možete besplatno preuzeti

Bloodline: Heroes of Lithas na Android klikom na poveznicu na ovoj stranici.

Spasite vilinski svijet od uništenja, instalirajte igru odmah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more