Oznake

Krvavi gusar

Alternativna imena: Krvavi gusar

Krvavi Pirat Igra: Anime Pirates Attack!

Prikuplja sve na brodu gusarski brod igra Krvavi gusar, objavljen kao alternativna priča "One Piece". Ovo je MMORPG proizvod koji se temelji na pregledniku u žanru animea, a budući da su europske televizijske emisije i stripovi već dugo voljeni u europskom društvu, nije iznenađujuće da se toliko navijača okupilo oko "Blood Pirate".

Kao što je igračka Russified, možete igrati Krvavi Pirat bez problema, što više morate komunicirati puno s likovima, vodeći dijaloge i primati zadatke. Programeri su odlučili ne opterećivati ​​gameplay sa specijalnim efektima, a takva je moderacija bila dobra. No, svijetle boje i prepoznatljiv stil izgleda likova na mjestu, kao znak japanske "kuhinje" stripova, TV emisija i proizvoda za igre.

Na igri kao cjelini može se reći da izgleda pristojno, svijetlo i privlačno. Događaji se dinamično razvijaju, a zadaci i bitke obiluju da bi se prstom držao puls.

Six klase za izbor

Bloody Piratska registracija je jednostavna, jer vjerojatno imate adresu e-pošte. To je ono što trebate navesti u gornjem stupcu, a ispod - 6 znakova zaporke i ponovno ga unesite kako biste bili sigurni da je pravopis ispravan. Stavite kvačicu da se slažemo s pravilima i kliknite gumb za registraciju. Ali ako imate račun u VKontakte, Twitter, Facebook, Google+, možete se prijaviti uz njihovu pomoć.

Sada ćemo proučavati predstavnike razreda koji će vas predstavljati u igri.

  • Navigator. Trebate izgraditi tečaj? On će uvijek pomoći.
  • Summoner, koji će u potpunosti proći za proročanstvo ili čarobnjaka.
  • Ratnici. Ako trebate koristiti brutalnu silu i mišić za igranje, to je za njega.
  • Mehnik naoružan mačem, koji je tako jasan, i rješava sva pitanja s oštricom spremnom.
  • Strijelac se specijalizirao za uništavanje neprijatelja s udaljenosti, sipanje strelica na njega.
  • Bard, on je trubadur, glazbenik. Glazba je sve za njega, a on ga koristi za postavljanje raspoloženja ili za obaranje neprijatelja.

Među likovima su ženske i muške slike koje imaju svoju profesiju. Sukladno tome, skup obilježja također ima individualni karakter, te ih treba temeljito proučavati kako bi se udobno ostvario daljnji napredak u prostoru igre.

Pumimo mišiće, vještine i iskustvo

Bilo koji znak na početku jednostavan i slabiji od jačeg protivnika. Da biste povećali svoje karakteristike, morate stalno vježbati u prolasku zadataka i sudjelovati u bitkama protiv čudovišta ili igrača. Takav rad donijet će junaku različitu korisnost u obliku dodatne opreme, asistenata i odabira jedrenjaka.

U prvim minutama nalaziš se na palubi broda u društvu drugih gusara i dobiješ svoju prvu misiju. Trčanje je iznimno važno, inače nećete napredovati u zavjeri. Za svaku uspješnu misiju, dobiti nagradu, i potrošiti bonuse za stjecanje dodatnih sposobnosti i drugih stvari. Borbe i potrage izmjenjuju se, što omogućuje odmor od monotonije akcija i posjeta različitim teritorijima.

bitaka u krvavom gusaru događaju se na principu korak-po-korak akcije, kada dajete zapovijed bitki, vi se pretvarate u vanjskog promatrača, uzimajući u obzir rad na sposobnostima likova.

Izbor je PvE ili PvP način borbe. Ako se ne želite natjecati sa snagama igrača, idite na obranu tamnica, razvoj prostora i druge avanture. No, prihvativši izazov drugog igrača, otiđite do Arene, gdje možete pokazati vlastitu taktiku u svom slavu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more