Oznake

Bloons TD 6

Alternativna imena:

Bloons TD 6 igra obrane tornja. Igra ima prekrasnu crtanu grafiku, zabavnu glazbu i glasovnu glumu. Vaš zadatak je postaviti borbene jedinice duž putanje lopti na strateški povoljnim mjestima gdje mogu nanijeti najveću štetu.

Kada počnete igrati Bloons TD 6, morat ćete proći kroz kratki vodič, gdje će vam biti objašnjeno što se od vas traži u ovoj igri. Nakon toga će započeti vaš težak put.

Moraš pomoći majmunima da poraze opake i podmukle vojske balona. Riječ je o dugogodišnjem sukobu, a ovdje je riječ o šestom dijelu obračuna.

Mnogo izazovnih zadataka čeka vas u igri:

  • Raspored trupa
  • Odaberi razvojni put za sve ratnike
  • Poboljšati raspoređene borce
  • Odaberite koji će od heroja biti najbolji vođa u nadolazećoj bitci

Sada o svemu ovome detaljnije.

Sukob u kojem sudjelujete počeo je davno. balona pokušalo je zauzeti gradove majmuna. Majmuni su pak bili vrlo ogorčeni takvim podlim napadom i odlučili su istrijebiti neprijateljske vojske. Kao oružje za borbu odabran je pikado, no kako se borbena situacija zahuktavala, u igru su dolazila i teža oružja.

Imat ćete 22 vrste borbenih tornjeva koje su izgradili majmuni. Svaki od njih je zastrašujuće oružje za sebe, ali možete ih učiniti još smrtonosnijim odabirom jednog od tri puta nadogradnje. Svaki od puteva otvara pristup borbenim sposobnostima jedinstvenim za taj toranj.

Nijedna vojska nije kompletna na bojnom polju bez generala. Odaberite između 13 heroja vođa od kojih svaki ima dvije jedinstvene osobine. Karakteristike heroja mogu se poboljšati kako stječu nova iskustva.

Ako mislite da ćete s balonima izaći na kraj bez problema, onda vas čekaju brojna neugodna iznenađenja. Neprijatelj nije tako bezopasan kao što se čini. U kasnijim razinama morat ćete naučiti snagu borbenih zračnih brodova i ogromnih letećih lopti s ozbiljnom zaštitom i smrtonosnim oružjem kojem će biti teško odoljeti.

Neprijateljske vojske predvođene šefovima sposobnim izazvati teror. Morat ćete ih sve uništiti.

Tijekom igre zarađujete nagradne bodove za koje možete otključati nove borbene jedinice i zaposliti jače vođe u trgovini trofeja.

Neće vam brzo dosaditi s više od 50 ručno crtanih šarenih karata.

Programeri ažuriraju igru. U trenutku kada čitate ovaj opis, broj lokacija se možda već značajno povećao. Moguće je samostalno kreirati nove razine, pa čak i cijele scenarije.

Igrajte bilo gdje, za igranje nije potrebna internetska veza. Ali postoji i način rada za suradnju koji podržava do 4 igrača. Igrajte se s do tri svoja prijatelja i saznajte tko se od vas bolje nosi s hordama lukavih balona.

Bloons TD 6 preuzmite besplatno na PC, nažalost neće raditi. Ovu igru možete kupiti po vrlo niskoj cijeni na Steam portalu ili na službenoj web stranici.

Počnite igrati sada! Ne dopustite da brutalni baloni uvrijede slatke, pa čak i pomalo smiješne majmune!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more