Oznake

Borderlands

Alternativna imena: Borderlands, borderlends

Borderlands Game je uzbudljiva računalna igra. U ovoj igri možete igrati iz prvog lica. Borderlands prezentirani s elementima strijelca i igranje uloga.

Preuzmite Borderlands što možete sa službene stranice igre, ako imate punih osamnaest godina. Prije početka igre, možete gledati video o igri prigraničja. Ovaj video će vas upoznati s različitim značajke igre.

Kako igrati Borderlands možete saznati u ovom pregledu.

In-game prigraničja likovi imaju svoje specifičnosti. Samo četiri likovi u prigraničja:

1. Mordokaj - je lovac u igri. On je bio 17 godina pobijedio na natječaju za točnost snimanja revolver. Mnogi igrači u ovom natjecanju, optužujući ga za kršenje igru ​​i sport ponašanje. Neki igrači, rekao je da je prije natjecanja, a on se ponašao nesportski. Otputovao je u različitim planetima pronaći da je zainteresiran. On se odnosi na to što su u bolji život i jednostavan način da zaradite novac.

Konkretne činjenice:

39 godina

Boja - tirkizna,

Zemlja - Artemida.

2. Roland je vojnik u igri. On voli pucati automatskim puškama i sačmaricama. Roland postavlja određeni tyurel. Osim napada i borbe, on može izliječiti i vratiti streljivo i štititi svog gospodara. U multiplayer igri, a to pomaže svoje saveznike. On je bivši vojnik organizacije "Scarlet koplje."

Konkretne činjenice:

'34;

Color - Green;

Planet - Prometheus.

3. Lilith je Sirena u igri. Posjeduje psionic sposobnosti. To može stvoriti pomak u fazi. Tijekom ulaska i izlaska fazna sirene šalje udarni val. Kad pomak zastupljena Lilith nevidljiv i kreće se vrlo brzo. Ona može boriti samo u gužvi, no za to je potrebno da se iz posebnog pomaka.

To je jedan od šest sirene. Svi sirene imaju magične moći. No, oni ne znaju kako ih koristiti i što učiniti. Ona želi naći Serena oda naučiti više o sebi.

Ključne činjenice:

27 godina

Boja - Roza;

Planet - Dioniz.

4. Brick predstavljeni kao luđaka. On može ići u posebnom stanju. U ovoj državi to ne može pucati pištolj. U ovoj Brick silovito napadaju neprijatelja šakama i mogu brzo vratiti na njihovo zdravlje. On također koristi klub, koji će u igri. Njegov cilj je pronaći svoju nestalu sestru. Nosi što je njegova maskota šapa njegov pas, koji je kao dijete je umrlo.

Ključne činjenice:

36 godina

Boja - krvavocrvena;

Planet - Menethius.

Utakmice prigraničja oružja svaki lik

1. Mordokaj: snajper, revolvera.

2. Roland: automatske puške, sačmarice.

3. Lilith: sub-mitraljeza, temeljno naoružanje.

4. Brick: minobacača.

Igrajte Borderlands ste na različitim planetima. Svaki lik ima svoju misiju.

Igra Borderlands računalo možete igrati na različite načine: Jedan igrač ili više igrača.

Puno zanimljivih dojmova dajete Borderlends igru.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more