Oznake

Stabljika

Alternativna imena: Botva

Plant online - slobodna igra browser-based s lijepim smislom za humor, jednostavan i user friendly sučelje. U priči o ovoj igri vrijedi sučeljavanje ovce i svinje, koji se ne može nadoknaditi ... Igrajte Plant

Plant online igra ne zahtijeva instalaciju čvorova, a dostupan je s bilo kojeg preglednika. Sve što je potrebno za ulazak u igru, to je registar Botva: na početnoj stranici odaberite igru ​​poslužitelja (adyn, Dydva, Tytra ili TURBO), upišite e-mail i lozinku. Zatim kliknite na "Prijava", a ova igra Registracija postrojenja dovršena. Sada, kada je registracija završena Plant, kreće na novu stranicu, sljedeći korak je da odaberete igra lik: izaberite omiljeni način i dio pod i dolazi do svoje ime znakova.

Plant online igra ima dvije frakcije, to Barantus (ovce) i prase (svinjske). Broj predloženih znakova, dvanaest u svakom djeliću su šest muškaraca i šest žena. Učinite vaš izbor u izgledu može biti slobodno, i in-game valute (zelena). Nakon svih postavki, možete početi igrati Plant.

Originally Plant nudi online igre izvesti prvi zadatak. Na zadatku će se dati naknadu u obliku zlatnika. Relativno igra valuta u igri: postoje tri igra valute (tzv. resursi) - zlato, kristali i kupus (zeleni). Koja je valuta?

Zlato - to je glavna igra valute igra. Za to valuta može razviti i obilježja pumpa vašeg lika, kupiti opremu i municiju. Za zlato, moraju raditi na farmi, ide gledati, pa čak i zlato može se birati između ostalih igrača;

Kristali - valuta je minirano u rudniku ili na poseban mini igre. S ove valute, možete kupiti posebne stavke opreme koji čine značajan doprinos pobjedi u borbi;

Zeleni - valuta je gotovo potpuni analogni kristala, koji možete kupiti, se štedi od vlasništvo to raditi u rudniku. No, igrači koji su na saveza mogu zaraditi zelje, prodajom posebne stvari na tržištu s drugim igračima, ili osvojiti ga u pokeru na kostima u konobi.

Meni, odabirom "Znak", možete promijeniti svoj avatar, statistika pogleda, kao i upoznati se s mogućnostima karaktera. Ove sposobnosti

Level - pokazuje napredak rastu karaktera;

Strength - određuje štete od neprijatelja;

Zaštita - otkriva oštećenja koja mogu biti zaključana;

Agility - određuje vjerojatnost bijega od neprijateljskih napada;

Težina - kako bi se utvrdilo na zdravlje i brzinu njegova oporavka,

Stručnost - određuje da li se nanese dva pogodaka u nizu;

Slava - procjena moralnim kvalitetama karaktera.

Igrajte igru ​​online Botva može priuštiti preobretya volio životinje ("ljubimci"), koji će vam pomoći u borbi. No, to ne povlači malu zalihu uštede.

Igra ima mnogo vrsta oklopa, oružja, napitaka, i privjesci. Kao i zgrade koje su u selu (Bench, Sbytnitsa, kovača, Konoba, Farma, nekretnine, Sanctuary i dobro). Osim toga, još uvijek ima školu, tvrđava, Harbor, Mine (gdje radite), Vodalka (ovdje možete pronaći avanturu, izazov).

Igrajte igru ​​online može biti sastavljen Plant cehova, koji su podijeljeni u razrede i zanimanja. Možete odabrati jednu profesiju i klase. Ovdje su:

Škrtac - Ceh trgovaca, cilj - zlato;

Radoholičar - Guild rudari cilj - kristali;

Radin - Savez poljoprivrednika cilj - Farma zadovoljstvo;

Zhelezyachnik - ceh.

Svaki ceh u Botva online, nudi posebne pogodnosti i naglašava svoj stil igre.

A igrati online postrojenja može se udružio s istomišljenicima u klan, kroz koje možete izgraditi zgradu zajedno, kako bi se olakšala igru.

Između dva klana u online igra Botva, ponekad postoje ratovi, u slučaju ozbiljnog neslaganja.

Game Online Plant dovoljno opsežan i Plant nakon registracije prijavom na igri, možete naučiti puno zanimljiviji. Igraj Plant će biti zabavno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more