Oznake

Bounty Hounds Online

Alternativna imena: Bounty Hounds Online

Bounty Hounds Online Igra spada u klasu fantastičan multiplayer role-playing igara. Akcije u igri odvija u dalekoj budućnosti. Tako je u 24. stoljeću, krvavi svjetski rat 3, javljaju u svijetu s nuklearnim oružjem, je napravio većinu teritorija nepogodnim za stanovanje, te mjesta gdje je bilo moguće živjeti - na rubu društvenog kolapsa. Od rata do ljudi u Bounty Hounds Online dobio svoj nuklearni program, koji, začudo, bili u stanju spasiti čovječanstvo: Davanje ljudima priliku da napusti zemlju i putovati između zvijezda u potrazi za mjestom za vraćanje života. Tijekom tih putovanja su u skladu s drugim inteligentnim oblicima života.

Da vidimo, što nam je potrebno za igranje, što zahtjeva sustav ga stavlja ispred nas? Kako igrati Bounty Hounds Online glatko trebamo računalo s operativnim sustavom Windows XP / Vista / 7, Intel Core 2 Duo 2. 6GHz, 2GB RAM-a i grafička kartica Nvidia 9600 GT (512 MB) ili Radeon HD 3600.

Ako je naše računalo zadovoljava zahtjeve sustava igre, onda možete početi: Bounty Hounds Online registracija traje samo nekoliko minuta vremena. Unatoč činjenici da je ruski jezik još nije predviđeno od strane developera, možemo provjeriti bez problema. U lijevom dijelu zaslona na glavnoj stranici na službenim stranicama, moramo unijeti svoje podatke za registraciju. Pridružite nam se u igri Bounty Hounds Online nas traži da se s korisničkim imenom (ime igrača), generirati (Password) i potvrdite lozinku (Potvrda lozinke), dodajte e-mail (E-pošta), kao i upoznati se s pravilima igre i privatnog privatnosti - staviti "krpelj". Lijevo preuzeti program instalirati igru ​​na računalu koristeći zelenu tipku na dnu profila na terenu (downlad sada), instalirati ga na vaše računalo-Bounty Hounds Online registracija je završio, a mi možemo zaroniti u uzbudljive, fascinantan, a ponekad zastrašujući svijet budućnosti.

Nakon registracije Bounty Hounds Online igra nas poziva da odaberete znakova klasu pet

Policajac - dobro moći nositi pištolj i može pogoditi cilj od bilo koje udaljenosti. Lika izgled: narančasta naočale i lagane sive oblik sa žutim dijelovima.

Biografija inženjer stvara drugačiju igru ​​opasnu zamku iz koje pobjeći neprijatelja teško. Nošenje žute naočale i smeđa s plavim detaljima obliku.

Znanstvenik - gužva borac, lako obrađuje kemijsko oružje. U borbi nije predvidljiva. Nositi masku i plavo-plavi dres.

Agent pripada klasi špijuna, koji nastoji uhvatiti neprijatelja na oprezu. Je li s hrpom različitih modernih uređaja za napad. Odjevena u sivu uniformu.

Topništvo - topništvo, preferira se bore na velikim udaljenostima i profesionalno s oružjem. Nošenje žute naočale i sivo-plave ponderirani obrazac sa žutim dijelovima.

Game Bounty Hounds Online omogućuje svakom igra lik dobiti kućnog ljubimca, što se može poboljšati u igri, povećati svoje iskustvo i vještine, kao i staviti ga oblikuju. Kućni će biti vrlo koristan u svijetu Bounty Hounds online.

Igrajte igru ​​Bounty Hounds Online će biti posebno zanimljivo ljubiteljima multiplayer igre: Igra vam daje priliku da provede grupne bitke protiv drugih grupa korisnika protiv šefa i multilateralnih mini-igara protiv drugih igrača.

Igra je vrlo zanimljiva i uzbudljiva, na vrhuncu grafa, i doista programeri su pokušali ozbiljno. To je dovoljno da se ovdje sjediti jogging u Bounty Hounds online igri!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more