Oznake

Fight Club

Alternativna imena: Borba

Fight Club Online - browser-based multiplayer online igre, besplatno, je pravi fenomen u gaming industriji Zajednice Neovisnih Država. Nakon što su programeri pušten ovu igru, to odmah postao standard za usporedbu druge slične igre proizvoda za duže vrijeme. I vjerojatno mnogi ljudi već znaju da je slična standard u gaming svijetu online igre Fight Club i ostaje do današnjeg dana. Sve je to s obzirom da je broj utakmica koje su točna kopija ove igre raste svaki dan, ali ono što ne bi napravio naporan trud developera, njihove kreacije još uvijek nisu u stanju konkurirati Fight Club. Igrajte igru ​​online Fight Club može svaki igrač koji ima pristup internetu, dobna ili teritorijalnih ograničenja. To čini igru ​​vrlo popularna ne samo u CIS-u, ali i diljem svijeta.

Pridružite nam se u igri Fight Club ne uzima puno vremena, a sve što trebate učiniti - upisati naziv računa i e-mail adresu i lozinku siguran pristup vašem računu. Nakon toga, na svoju e-mail adresu će dobiti pismo kojim se potvrđuje da je registracija završena Fight Club.

Igra Fight Club Online će se otvoriti pred vama svijet pun borbe i natjecanja, u kojem je pobjeda opijaju i poraz temperament. Igra priča ima gotovo nema, i sve što se događa u igri - žestoke borbe između fantasy likova: hrabri vojnici i znajući puno o čarobnim čarobnjaci.

Nastava sustav u igri sadrži ništa suvišno. Možete odabrati jedan od tri specijaliteta vašeg lika - mudar čarobnjak, snažan ratnik ili predpriimchivovogo trgovac. Fight Club online igra u kojoj možete razviti svoj karakter ali su odlučili da ga napravite.

Zapravo, razvoj vašeg lika se ne razlikuje mnogo od krvarenja u mnogim od tih online igara. Imate li naočale poboljšati vještine znak koji će biti na raspolaganju za distribuciju, a poboljšanje vaše igre štićenik. Od glavni raspolaganju su četiri vrste karakteristike koje utječu na to kako se ponašati u borbi vašeg heroja: izdržljivost, okretnost, snaga i intuicija. Osim ovih parametara suschestvuyutesche posebnih obilježja zove elita.

Agility - to je ono što vas čini izmicanje protivnikove tijela puše i na mnogo načina - ključ za opstanak u borbi.

Snaga i izravno utječe na svoju moć i određuje koliko je jak fizički napadi će nanijeti svog heroja. Ona također utječe vrsta oružja i oklop će biti u mogućnosti nositi svoj štićenik.

Intuicija - sposobnost predvidjeti unaprijed akcije svom protivniku, a to je u igri Fight Club je izvanredna prednost. Pa, izdržljivosti - mjera kollichestva svojim životima i pokazatelj koliko veliki ruksak može biti tvoje s opremom.

Kada dođete do razine četiri, od vas će biti u mogućnosti da proučavaju inteligenciju, sedmi - će biti u mogućnosti da pumpa mudrost na desetu - duhovnosti. Trinaesta razini će imati takve karakteristike kao što će, po šesnaesti - slobodi, a Devetnaestog vaš perosnazhu otvara ovaj parametar, kao božanstvo. Na prvi pogled može činiti da je igrati online Fight Club je jednostavan i zanimljiv, ali sve te iluzije odmah otjerao čim počnete igrati.

Izvorni sustav borbe koristi u borbi Club igara koristi dosta online igračku, a ona je u više navrata tvrdio da je s pravom može smatrati jednim od najboljih ikada stvorena u domaćem i inozemnom igroproma.

Igra Bitka je korak po korak, čim vam se daje pravo na jedan potez, morat ćete odabrati koji dio tijela da napada i područja na vašem tijelu, što će štititi. Postoje četiri osnovna područja: vrijeme, tijelo, noge i glavu. Također možete staviti blok na bilo par područja koje želite zaštititi.

Bitke se također razlikuju u vrsti uporabe sile. Oni mogu biti čisto fizički, čarobno ili skupina. Za početnike, pod uvjetom posebnu vrstu borbe, čime ih što je brže moguće razumjeti svu mudrost igri.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more