Oznake

Brick-Force

Alternativna imena: Brick-Force

Brick-ForceOnline je nevjerojatna multiplayer strijelac s realističnom 3D grafikom iz Infernuma. Sposobnost stvaranja tisuća karata, izrade svjetova kao što vidite u snovima, borbe ili suradnje s drugim igračima, rješavanje najtežih problema na prvi pogled, odabir najprikladnijeg među mnogim načinima i jednostavno uživanje u multifunkcionalnosti projekta. u igri. Prikupljajući kartice, primit ćete vrijedne nagrade, a to ćete se složiti da je dvostruko ljepše, nego samo uživati ​​u procesu izgradnje. Uostalom, tako ćete imati poticaj za rad! Uspjeh može biti svatko tko će učiniti barem malo truda. Samo pokušajte razočaranje sigurno!

Instalirajte klijenta na računalo Možete odmah, čim Brick-Force registracija bude dovršena. Proces stvaranja računa ne oduzima mnogo vremena. Unesite adresu e-pošte (ponovite), lozinku (ponavljanje) i nadimak. Korisnički ugovor i pretplata na zadane vijesti. Druga važna točka je usklađenost računala sa zahtjevima sustava za igranje. Da bi Brick-Force igra bez problema, usporedite konfiguraciju računala sa sljedećim popisom: Windows XP / Windows Vista / Windows 7 operativni sustav; Pentium IV 1,8 GHz procesor; 128 MB video kartica; slobodnog prostora na tvrdom disku od 2 GB i 1 GB RAM-a. Moramo priznati da su zahtjevi sustava vrlo benigni.

Sada ste legitiman korisnik Brick-Force online i bilo bi lijepo istražiti sve njegove značajke. Počnimo s činjenicom da ste prije svega ovdje da biste stvorili karte. To se može učiniti samostalno ili zajedničkim zapovjednim naporima. Radeći s prijateljima, možete ih inspirirati svojim entuzijazmom! Pokažite svoju kreativnost, izmislite najzanimljivije dizajne, jer to je vrlo šansa da se pokažete u svoj svojoj slavi! Možete igrati Brick-Force koristeći mnogo načina. Navedite ih naizmjenično:

- TeamDeathmatch: igrači su podijeljeni u dva tima (do 8 osoba svaki) i nastoje postići cilj prije isteka vremena.

- Deathmatch: igra za sebe. Morate ubiti više protivnika.

- Defuzija: bitka između dva tima, tijekom kojih morate neutralizirati neprijateljske bombe i položiti svoje na svoje područje.

- Snimite zastavu (CTF): glavna svrha hvatanja zastave, koja se treba pripisati bazi neprijatelja. Postoje određene točke hvatanja i možete ih vidjeti na radaru.

- Sastavljanje i uništavanje: prvo, vi sami odredite veličinu karte, nakon čega se bavite takvim uzbudljivim aktivnostima kao što su okupljanje i uništavanje. U drugoj fazi je moguće proširiti već izgrađene baze.

- Obrana: klasična obrana i napadi. Od neprijatelja, morate braniti svoje vrijednosti, dok pokušavate izazvati više štete.

Među navedenim načinima, vaše će se najdraže sigurno naći. Što još može zadovoljiti virtualnu stvarnost? Brick-Force igra vam omogućuje da otvorite tisuće kartica, koristite građevne blokove i veliki asortiman opeke u određenim načinima, a također korisnicima pruža mogućnost postavljanja ključnih interaktivnih elemenata po vlastitom nahođenju (tornjevi, lanseri, bombe). Možete i posjetiti trgovinu u igri kako biste obavili ugodne kupnje. Na primjer, ako vam je potreban pištolj, dovoljno je imati sredstva za kupnju i posjet prodajnom mjestu. A ako postoji potreba za promjenom odjeće, opet ste na istom putu. Ili ste možda odlučili napraviti prijatelja iznenađenje i želite kupiti nešto korisno. Darove u asortimanu naći ćete u istoj trgovini. Kupljeni inventar će donijeti znatne koristi tijekom igranja.

Da rezimiramo, bez obzira kako počeli igrati, što znači solo ili se pridružili klanu, bit ćete jednako zainteresirani. U ovom svijetu igara uvijek postoji nešto što treba učiniti. Bogata, puna raznolikosti, dobro promišljena igra već je zainteresirala mnoge igrače. Samo pokušajte i sigurno ćete se pridružiti njihovim redovima! Ugodni dojmovi!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more