Oznake

Slomljena strijela

Alternativna imena:

Broken Arrow je vojna strateška bitka koja se odvija u stvarnom vremenu. Grafika u igri je vrlo realna, sva oprema je uvjerljivo izražena, a glazba je odabrana s ukusom.

U igrici postoji sukob između ruske i američke vojske. Svaka od zemalja ima preko dvjesto borbenih jedinica, od kojih su mnoge prilagodljive i prilagodljive ovisno o vašim potrebama u nadolazećim operacijama.

Bez kratke obuke bilo bi teško razumjeti upravljanje brojnim vojskama. Ali ne brinite, programeri su se pobrinuli da vam pokažu kako se to radi.

Sva oprema predstavljena u igri ima stvarne analoge i nije plod mašte programera.

Da biste porazili neprijatelja u brojnim misijama, morat ćete izvršiti mnoge teške zadatke:

  • Eksperimentirajte s taktikom na bojnom polju
  • Bacite izvidničke grupe iza kruga
  • Vodite kopnene snage, brodove pa čak i borbene letjelice
  • Odaberite opremu prije bitaka kako biste dobili maksimalnu prednost
  • Ovo je mali popis zadataka, zapravo, još zanimljiviji od gore opisanog.

Sada možete detaljnije reći o svemu tome.

Kad izvršavate borbene misije, pokušajte djelovati neočekivano za neprijatelja, ali ne zaboravite na ciljeve misije. Pravi izbor opreme i oružja ima vrlo ozbiljan utjecaj na to koliko će teško ili lako biti vašim vojnicima da se nose sa zadatkom.

Ponekad inteligencija igra veliku ulogu. Osim što ćete na taj način točno znati broj neprijateljskih postrojbi, izvidničke grupe mogu obavljati i druge zadaće. Na primjer, mogu laserom osvijetliti važne neprijateljske ciljeve ili poremetiti neprijateljsku logistiku i prisiliti neprijatelja na povlačenje bez opskrbe streljivom i gorivom za vozila.

Odabir pravih jedinica može biti težak. Neke misije zahtijevaju grubu silu, dok druge zahtijevaju sposobnost manevriranja i nevidljivost vaše vojske kako bi donijele uspjeh uz minimalne gubitke.

Ne zaboravite na korištenje zrakoplovstva i flote. Ovo su vrste trupa koje su od velike važnosti tijekom neprijateljstava.

Mnoga oružja i vojna oprema mogu se modificirati kako bi bolje odgovarali namjeni. Primjerice, topništvo nanosi puno veću štetu utvrđenim položajima oklopnim granatama, a najbolje bi bilo kazetnim streljivom gađati živu silu neprijatelja na otvorenim prostorima.

Možete odlučiti koje će granate ispaljivati vaši topnički sustavi, pa čak i odabrati koje će bombe avioni nositi.

Igra je trenutno u ranom pristupu, ali već sada je možete igrati gotovo bez tehničkih problema.

Broken Arrow besplatno preuzmite na PC, nažalost ne postoji način. Igru možete kupiti na platformi za trgovanje Steam ili na službenoj web stranici.

Instalirajte igru sada i dobijte priliku voditi odrede naoružane najmodernijim oružjem i opremom!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more