Oznake

BS - Blood and Soul (Blood and Soul)

Alternativna imena: Blood and Soul, dušu i krv, dušu i more blud

Online igre BS (Blood and Soul) - MMORPG apokaliptične teme. Nebo i pakao dolaze zajedno u velikom protivljenju, isti ljudi su uhvaćeni između dvije vatre. BS online igre - to je spektakularne bitke Guild Wars i turniri, te u miru - zapošljavanje favorit, ekonomski razvoj i ... ljubavi. No, prije nego što smo vam reći o lirskom strani BS online, neka je odrediti tehničke aspekte. Dakle, minimalni zahtjevi sustava za računalom: operacijski sustav - Microsoft Windows XP SP3 32/64bit, Microsoft Windows Vista 32-bitni, Microsoft Windows 7 32/64 bita; Procesor - Pentium 4 2. 0 GHz ili ekvivalentni; RAM od 512 MB, grafička kartica koja podržava DirectX 9c (memorije od 256 MB).

Pridružite nam se u igri BS je moguće na nekoliko načina: možete se prijaviti kao korisnik društvene mreže "Vkontakte" ili možete stvoriti račun na igri platforme GameNet. Za potonje, morat ćete kliknuti na web stranici igre "igrati besplatno" i ispunite obrazac - unesite adresu e-mail račun i lozinku, i prihvatiti korisničko sporazum. Dakle, vaš BS u online registraciju je završen.

Pa, provjerite BS iza? Zatim, dobrodošli u uzbudljivi svijet igre «Krvi i duše». Prije nego počnete igrati BS ćete morati odabrati poslužitelj. BS online igra koja radi na više poslužitelja - Theos i Elysium, a noviji poslužitelji Tario i apsolute.

Sljedeća sudjelovali u stvaranju lika. Od vas se traži da se četiri klase heroja:

• Warriors - glasnici God of War volant, su pod zaštitom svete životinje;

• Strelice - elegantan i apt bića snimanja koji patronatom boginja Dibon;

• Čarobnjaci - Bog pravde Agenona studenata su zainteresiran za tajne svemira teče koristiti magiju;

• Bardi - inspiriran Muse Arisfeey glazbenika da je njihova glazba može oživjeti, iscijeliti ili uništiti.

Svaka klasa i oružje, njihove karakteristike, vještina i tri grane razvoja: Ratnik Master-Paladin, strijelac Ghost-Ranger, Mage Gromovnik Priest, Bard apostol Guardian. Osim tih likova, od kojih možete izabrati najzgodniji sebe, što će se staviti u zadužen asistent - patuljak (to također može biti odabran). To će se razvijati sa svojim likom u tom elementu, koji se odlučite za njega. Kako rastu, tvoj vilenjak će donijeti bodove iskustva. Glavna stvar je da se ne zaboravi da je "mi smo odgovorni za sve one koji ukrotiti" - gledati ga, hrani, brine i da će također imati koristi od njega.

Osim dostignuća u svojoj klasi igrati online BS je vrijedno kako bi se poslije 20 razina ti mogao pridružiti "božansko društvo" tobish postao bog. Ali božanska dostojanstvo će zaraditi - obaviti niz zadataka (njihovo ime ovdje uvodni) koji omogućuju vam da zaradite bodove i zvijezde vjeru. U dovoljnim količinama, i oni mogu biti razmijenjeni za dobrobit bude bog.

Igrati igru ​​online BS tako uzbudljivo da svaka nova razina (dobro, negdje oko desetak njih) je vaš heroj donosi nove mogućnosti. Nakon 20., vi postati bog, a nakon 50. možete dobiti drugo poluvrijeme, ali nije baš tako, i službeno je - da će se vjenčati ovdje je dobra tradicija. Stvaranje obitelji prolaze posebne "obitelj" zadatke, dobiti nagrade, i još mnogo toga - komunicirati u svom odvojenom chatu.

Ali kako bi bilo zabavno igrati BS prema razvoju karaktera, ne zaboravite na glavnoj misiji - da zaštitite sebe, svoju obitelj, saveza i sl. itd. Borba za svijet ste stvorili, za one koji su bili u blizini i dragi u svijetu «Blood and Soul".

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more