Oznake

Graditelji Egipta

Alternativna imena:

Builders of Egypt je ekonomska strateška igra s elementima izgradnje grada i vojne strategije u stvarnom vremenu. Ovdje ćete pronaći vrhunsku grafiku i izvrsnu glazbenu pratnju.

Mali vodič na početku igre pomoći će početnicima da brzo svladaju vještine upravljanja. Tada počinje ono najzanimljivije. Naći ćete se u eri razvoja i formiranja jedne od najtajnovitijih civilizacija u povijesti čovječanstva.

Kako biste postigli uspjeh, morat ćete obratiti pažnju na sva područja djelovanja:

  • Učinite dovoljno izvlačenje resursa
  • Uzmimo poljoprivredu, stari Egipat je bio poznat po uzgoju velike količine riže
  • Zbrinuti stanovništvo
  • Gradite ceste kako biste ubrzali kretanje vagona i ljudi
  • Stvorite hramove i bogoslužna mjesta koja će, čak i nakon tisuća godina, i dalje zadivljivati svojom veličinom
  • Pomozite civilizaciji starih Egipćana da nauči tehnologije od kojih su mnoge još uvijek u upotrebi

Stvorite zidove da gradovi budu sigurni i obučite vojsku sposobnu odbiti neprijateljske napade. Ova je zemlja bila poznata po brojnim ratovima u to doba, u kojima možda nije moguće preživjeti slabo pleme.

Nema manjih aktivnosti u igri. Sve je važno i sve ima izravan utjecaj na život gradova pod vašim vodstvom. Brojni kanali za navodnjavanje omogućit će vam uzgoj izdašne žetve. To će omogućiti održavanje jače vojske ili korištenje više resursa za uređenje prometne infrastrukture. Bolje je ne zaboraviti na vjeru. Božanstva se mogu izravno miješati u poslove ljudi. Ako su nesretni, onda se prosperitetno carstvo vrlo brzo može pretvoriti u ruševine. Da biste to spriječili, pokušajte ugoditi svim bogovima velikodušnim prinosima i izgradnjom veličanstvenih hramova, gdje će svećenici obavljati potrebne rituale.

Rat je vrlo važan, ali diplomacija je jednako važna. Ponekad diplomati mogu ne samo zaustaviti sukob, već i pretvoriti neprijatelja u pouzdanog saveznika. Ili se, na primjer, svađajte među svojim neprijateljima, jer lakše je pobijediti kada su neprijateljske vojske već iscrpljene međusobnim borbama.

Ali ipak, glavna stvar ovdje je stvaranje i ekonomija, a ne beskrajne bitke. Dugo se možete diviti nevjerojatnoj arhitekturi, koja se točno reproducira u igri. Programeri su pokušali prenijeti sve kako je stvarno bilo u najmanjim detaljima.

Projekt je sada u ranom pristupu i još nije u potpunosti dovršen, ali čak i sada igru možemo nazvati uspješnom. Programeri još uvijek dodaju sadržaj i vrše konačne izmjene. Dok izađe, stvari će postati još bolje.

Igranje Builders of Egypt bit će zanimljivo iu kampanji za jednog igrača i protiv pravih protivnika.

Builders of Egypt besplatno preuzeti na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na službenoj stranici ili na Steam portalu. Do izlaska konačne verzije to se može učiniti uz dobar popust.

Instalirajte igru sada i počnite graditi jedno od svjetskih čuda, egipatske piramide!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more