Oznake

Poslovni Tycoon Online

Alternativna imena: BT Online

Business Tycoon Online - besplatna browser-based online ekonomska strategija koja osvojio milijune igrača diljem svijeta. Dakle, kao Igra je dostupna u prozoru preglednika, igra klijent nije potrebna.

Registracija Business Tycoon Online, će vam omogućiti da uče i osjećaju uspješan poslovni čovjek, modna ikona i čak utjecajan političar. Možete odabrati poslovnicu, zaposliti osoblje za borbu s konkurencijom, i još mnogo toga ...

Da bi položio Business Tycoon Online registracija, morate upisati svoj e-mail, lozinku i ime (ili nadimak). Nakon sporazum prihvatiti pravila igre i odabrati igru ​​poslužitelja. Na ovoj registraciju istječe.

Sada možete početi zarađivati ​​svoju tvrtku. Prvo morate odabrati ime znakova, spol i aktivnost u kojoj ćete raditi.

U Business Tycoon Online igra ima četiri područja djelovanja:

  • Zabava
  • Trgovina
  • Catering
  • Usluge

Samo obratite pozornost na opis industrije, jer je svaka od njih ima svoje karakteristike. Zatim ćete morati odabrati pomoćnik (tajnik) od deset poslali i odrediti što je to sex.

Sada možemo nastaviti izravno na samu igru ​​Business Tycoon Online, a za provedbu prve svogo posao. S vremena na vrijeme svoju tajnicu će vam dati razne savjete o igri (u vašem najboljem interesu da se ovo slušati mudri savjet, što bi vaš posao da se razvije u pravom smjeru, a vi dobili najviše ugodno iskustvo ove igre).

Igra Business Tycoon Online, iz privatne tvrtke morate razvijati svoje poslovanje na međunarodnim korporacijama, zapošljavanje i obuku zaposlenika. Jedan od najvažnijih aspekata online igre poslovni tajkun, Osnaživanje svoje zaposlenike koji ispunjavaju određene kriterije postove (20). Ako se pravilno raspoređena ured, vaši zaposlenici će vam pomoći da brzo povećati učinkovitost tvrtke.

Ovisno o izabranom otrese, što će se graditi i razvijati trgovina i tvornica za proizvodnju istraživanje i proizvodnju nafte za instalaciju kule, izgradnju rafinerije. Da biste saznali kako pravilno poslovanje, izgraditi trgovine i nebodera, kupujete materijale i komunicirati s igračima, od vas će biti zatraženo 35 primarnih zadataka, koji će platiti za iskustvo bodova i novca. Igrajte Business Tycoon Online, imat ćete neke ciljeve i dnevne zadatke. Pri izgradnji njihove institucije trebaju uzeti u obzir potencijalne konkurente, ako su u blizini puno, što pokrenete rizik od gubitka njihov gospodarski napredak.

Kakav posao, bez medija, zar ne? Dakle, u ovoj igri postoji. Uz pomoć medija ćete provesti informacije napade na svoje konkurente, ali sve će ovisiti o uspješnosti i razine svog utjecaja. Moguće je da će zatražiti mediji odbijaju ili previsok.

BT online igre će vam pomoći da razviju svoje poduzetničke vještine i razumiju, ako možete biti cool poduzetnik

Igra BT online, od vas će biti u stanju stvoriti i upravljati ceh, sudjelovati u raspravi i razmjenu procese. Imat ćete priliku da postane član "Golden VIP», gdje ćete dobiti određene bonuse. Također možete preuzeti dužnost zamjenika Gradskog vijeća i imaju pravo zatvaranja konkurencija institucije uključe u sve više i uroda. I još mnogo toga ...

Sažeti u završetku pregleda, možemo reći da je Business Tycoon Online mogu igrati svi oni koji su zainteresirani na putu izgradnje poslovanja. Postoje velike mogućnosti za igrače. A kako bi se shvatiti da je cijeli taj proces, morate Registracija nakon igre Business Tycoon Online, proći ovaj put na svoju ruku!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more