Oznake

Call of Duty 3

Alternativna imena:

Call of Duty 3 je pucačina iz prvog lica posvećena Drugom svjetskom ratu. Igra je dostupna na računalu. Grafika danas izgleda malo zastarjelo, ali detalji su dobri i igra je još uvijek zanimljiva. Glasovna gluma je profesionalna, oružje zvuče uvjerljivo, a glazba odgovara atmosferi igre.

Mnoge igre posvećene su sukobima prošlih godina i većina njih zanima igrače diljem svijeta.

Ovaj put igra se odvija tijekom Drugog svjetskog rata. Ovo je jedan od najvećih sukoba u modernoj povijesti. Deseci zemalja sudjelovali su u neprijateljstvima, okupirajući veći dio zemaljske kugle.

Tijekom prvih nekoliko misija vidjet ćete savjete programera na ekranu. To će vam pomoći razumjeti kontrole i razumjeti što treba učiniti. Neće biti teško jer je sučelje jednostavno i intuitivno, pogotovo ako već imate iskustva u igranju pucačina.

Tijekom Call of Duty 3 imat ćete puno važnih stvari za obaviti:

  • Krećite se bojnim poljem uništavajući neprijateljsku opremu i borce
  • Izvršite zadatke potrebne za uspješan završetak misije
  • Odaberite oružje prije početka bitke, a kada ponestane streljiva, upotrijebite zarobljeno oružje
  • Razvijte vještine koje će vam biti korisne u borbi

Ovo su glavne aktivnosti koje ćete raditi tijekom igre.

Prve misije neće biti teško izvršiti, ali tada ćete imati zadatke za koje će trebati više vremena. Možete odabrati težinu kako bi vam bilo zanimljivo igrati; postoje ukupno tri razine.

S vremenom ćete shvatiti da izravne taktike nisu uvijek najispravnije. Naći ćete mnogo zaklona na bojnom polju, koristite ih da izbjegnete neprijateljsku vatru. Vaš lik može puzati ili čučati kako bi postao manje uočljiv na bojnom polju. Ove sposobnosti će vam pomoći da pobijedite čak i ako se suočite s većim i bolje naoružanim neprijateljem. Mini auto i kompas pomoći će vam u navigaciji terenom u Call of Duty 3 PC, tako da ćete uvijek znati u kojem smjeru se kretati.

Možete igrati Call of Duty 3 bez internetske veze zahvaljujući zanimljivoj kampanji koja se sastoji od mnogo misija. Ako želite dovršiti misije priča, možete se natjecati tko je bolji na bojnom polju s drugim igračima na mreži.

Igra se ne može pohvaliti vrhunskom grafikom prema modernim standardima budući da je klasična, ali zahvaljujući ovoj značajci možete igrati čak i na relativno slabom računalu ili prijenosnom računalu; samo preuzmite i instalirajte Call of Duty 3.

Besplatno preuzimanje Call of Duty 3, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na Steam portalu ili posjetom službenoj web stranici programera. Igra je odavno postala klasik, pa je cijena danas znatno snižena, a tijekom prodaje ovu legendarnu pucačinu možete kupiti uz još veći popust.

Počnite igrati odmah kako biste prošli kroz najžešće bitke Drugog svjetskog rata!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more