Oznake

Call of Duty: Mobile

Alternativna imena: CoD: Mobile, Call of Duty, Call of the Long

Call of Duty: Mobile - borite se kao da vam je posljednji dan

Call of Duty: Mobile igra iz Activision Publishing Studios napokon je objavila svoj omiljeni internetski pucač na mobilnoj platformi, a zahvaljujući Android emulatoru na računalu možete ga igrati na računalu. Mobilna igra zadržala je svu radnju koja je bila svojstvena legendarnoj seriji igara. Neće vam biti dosadno, kao u igrama drugih žanrova, jer ovo je internetski strijelac. Možete se boriti u timu boraca, ili biti bačen na otok i pokušati preživjeti, vi odlučite.

: Osnove CoD: Mobile

Pri prvom ulazu u igru u200bu200breći će vam i pokazati osnove kontrole u borbi. Na lijevoj strani kontrolirate kretanje svog borca, na desnoj strani ciljate i pucate. Postoje dvije vrste pucanja - automatsko i ručno. Kada postavite prvu, automatski ćete pucati čim vam je neprijatelj na vidiku. Kad postavljate na ručno, ciljat ćete i pucati. Prvi tip, manje je ciljano, ali možete nanijeti štetu neprijatelju odmah. Druga, točnije, zahtijeva vještinu u igri, svi napredni igrači koriste ove vrste streljanja.

U donjem središtu zaslona igre također ćete pronaći tri posebne vještine. U početku je to raketni zračni napad, praćenje neprijatelja i razarač bespilotnih letelica. Mogu se upotrijebiti nakon određenog broja ubojstava koja ste počinili. Ove vještine će vam dati prednost nad svojim protivnikom zbog vaše pobjede.

Što trebate za pobjedu? U Call of Duty: Mobile postoje različiti borbeni žanrovi. U ovom slučaju govorimo o grupnim borbama. Možete igrati:

  • svaki za sebe i snima sve što se kreće;
  • ekipa protiv ekipe i onaj koji prvi osvoji prvi broj bodova, dobit će način;
  • hvatanja bodova na karti i držite ih, tim s najviše bodova pobjeđuje;
  • utakmica protiv botova, odnosno ne pravi igrači, već računala, bit će korisni za trening.

Što se tiče kraljevske bitke, da, da, nalazi se u Call of Duty Mobile, tada će ovaj način rada odgovarati gotovo svemu. Uostalom, kraljevska bitka upravo je akcija koju ste tražili.

Royal royal - ovo je slučaj kad letite iznad otoka u zrakoplovu s drugim igračima (do 100 ljudi). To je kada vas baci na otok bez ičega i morate pronaći opremu, oružje i preživjeti. To je kada se kartica sužava svake minute, a nakon nje oštećujete. To je kad ostanete sami s neprijateljem. Drugim riječima, kraljevska bitka odnosi se na preživljavanje i spretnost. Ovdje trebate osluškivati u200bu200bsvako šuštanje, budite spremni na činjenicu da možete biti napadnuti iz bilo koje zgrade i kuta. Mnogo toga ovisi o sreći - pronađite li opremu treće razine, naiđete li na navođene rakete ili snajpersku pušku s noćnim vidom. U kraljevskoj bitci možete letjeti helikopterom i voziti se automobilom, ili na staromodan način, na vlastite dvije noge.

Call of Duty: Battle royal - način koji milioni igrača vole zbog svoje nepredvidivosti i avanturizma. Ovdje pobjednik nije onaj koji je postigao najviše fragme, već onaj koji je preživio i ostaje posljednji. Mnogo je strategija za opstanak, koje vi odaberete, na vama je!

Oprema od

znakova

Vaš stil igre ovisi o opremi lika. Možete istovremeno imati do pet različitih setova. To znači da tijekom bitke možete igrati s pet različitih boraca. Primjerice, jedan od njih bit će snajperist, drugi - mitraljezac, treći - melekov borac sa sačmaricom, četvrti - brzo oružje, peti - jurišne puške. Isprobajte različite vrste oružja i odgovaraju vašem stilu igre.

Kako na telefonu PC preuzeti Call of Duty: Mobile, možete koristiti Android emulator Bluestacks koji vam omogućuje igranje mobilnih igara na računalu. Za početak veze morat ćete preuzeti i instalirati sam emulator, a tek potom u njemu preuzeti i instalirati igru u200bu200bCall of Duty s Google Playa.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more