Oznake

Call of duty: Warzone

Alternativna imena: kol of dʹûti varzon

Call of duty Warzone 2. 0 je akcijski film u kojem morate pokazati svoje vještine na bojnom polju. Nevjerojatno realistična grafika očekuje vas u ovoj igri. Glasovna gluma nije niža od slike i izvedena je besprijekorno.

Prije igranja Call of duty Warzone 2. 0, odaberite izgled svog lika i smislite naziv igre. Nakon što prođete kroz kratak vodič, naći ćete uzbudljivu igru.

Pronaći ćete mnoge avanture u ovoj divovskoj borbenoj areni:

  • Osigurajte teritorij u zadanim kvadratima
  • Uništite neprijatelje u zgradama i na otvorenim područjima
  • Udružite se s prijateljima
  • Natječite se s drugim igračima i saznajte tko je najbolji
  • Izvršite posebne zadatke u gradovima i selima Republike Adal

Čekaju vas mnogi modovi igre uz one navedene, a o njima možete učiti tijekom igranja.

Igra ima nevjerojatnu količinu različitih oružja. Od noževa do bacača granata. Isprobajte sav ovaj arsenal u borbi. No, asortiman je stvarno velik i trebat će dosta vremena da se sve isproba. Igra je potpuno besplatna, ali dio sadržaja dostupan je samo ako druge igre kupite od razvojnog programera.

Osim toga, ako posjedujete Call of Duty : Modern Warfare II Vault Edition, dobit ćete mnoge druge bonuse, kao što je 10 sati igranja, dobit ćete dvostruko iskustvo, bojnu propusnicu i 50 propusnica za razinu. Ali čak i bez svih ovih bonusa, igra je uzbudljiva i zanimljiva.

Sakupite kutije na bojnom polju kako biste dobili novu opremu. Ispunjavanje ugovora također će vam omogućiti da redovno obnavljate svoj arsenal, što će vam dati prednost tijekom igre. Ako ne znate koji mod odabrati za igru, igrajte blitz meč. Ovo je dobar način da uronite u igru bez gubljenja vremena na odabir lokacije i drugih parametara.

Ima puno lokacija u igri, ako se umorite od igranja na jednoj, možete odabrati odgovarajuću među mnogim drugima. Možete igrati protiv drugih igrača ne samo sami, već i zajedno s timom prijatelja protiv drugog tima. Igranje protiv AI je također zanimljivo. Programeri su napravili dobar posao kako bi virtualni protivnici djelovali smislenije. Sada je pobjeda nad jedinicama kojima upravlja umjetna inteligencija postala gotovo jednako zanimljiva kao i stvarni protivnici. Ako nemate prijatelje koji vole ovakve igre, lako možete pronaći istomišljenike razgovarajući s igračima iz cijelog svijeta.

U trgovini unutar igre možete kupiti škrinje s opremom za oružje i bonuse za igru. Dio asortimana dostupan je za valutu u igri, ali postoje pozicije na koje ćete morati potrošiti pravi novac. Nije potrebno kupovati, ali ako želite sebi malo olakšati igranje, onda postoji takva prilika. Kupnjom za pravi novac izražavate svoju zahvalnost programerima.

Redovito provjeravajte trgovinu radi velikodušnih popusta i rasprodaja. To se posebno često događa na blagdane. Igra redovito prima ažuriranja koja sadrže nove teritorije, načine igre i opremu. Možete preuzeti Call of duty Warzone 2. 0 besplatno na računalu ako slijedite vezu na ovoj stranici. Počnite igrati odmah, mnoge bitke vas čekaju ovdje!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more