Oznake

Poziv rata: Drugi svjetski rat

Alternativna imena: Call of War: WW2, Call of War

Poziv rata: Drugi svjetski rat - krvlju i znojem, a sve za pobjedu!

Game Call of War: Drugi svjetski rat temeljen na poteznoj strategiji Drugog svjetskog rata u stvarnom vremenu s elementima ekonomije i taktike. Morate preuzeti zapovjedništvo nad zasebnom nacijom. Nalazite se na globalnoj karti svijeta gdje nije jasno tko vam je saveznik i tko vam je neprijatelj. Razmislite o svakom koraku i planirajte unaprijed ključ je uspjeha. Igra će se svidjeti svim ljubiteljima detaljne strategije. Ne postoji trenutna akcija, već samo unaprijed promišljeni potezi, što može potrajati nekoliko dana. No, to ne čini igru u200bu200bmanje atraktivnom, naprotiv, svidjet će se onima koji vole razmišljati i praviti planove.

Call of War: Igra 2. svjetskog rata

Kada prvi put uđete u igru u200bu200bnakon registracije, morate odabrati zemlju za koju ćete igrati. To su uglavnom europske zemlje. Nakon toga imenovani ste generalom i zapovjednikom postrojbi odabrane zemlje. Vaš pomoćnik potrči i nudi vam pomoć u prvim koracima u uredu. Dobijate poruku da je svijet u ratu i da morate zaštititi stanovnike svoje zemlje. Ona je zauzvrat podijeljena na provincije kojima su dodijeljene trupe.

Sve dok ste dovedeni do datuma, neprijatelje je zarobila jedna od vaših provincija. Ovo će vam biti prva bitka, zapovijedite trupama i zauzmite svoju zemlju. Kliknite vojsku da biste je odabrali, odaberite tim za napad i kliknite na odabranu provinciju. Vaša vojska udari na put i pobijedi. Uspješno ste izveli svoj prvi napad i pokazali ste da ste dobar zapovjednik. Skupite prvu nagradu.

Nakon bitke, osvojena provincija ima slab moral. Podizanje morala povećat će proizvodnju resursa i smanjiti mogućnost nereda. Koristite primljeno zlato za pobjedu da poboljšate moral regije. Zatim morate naučiti nove tehnologije za poboljšanje svoje vojske, započeti s pješaštvom i oklopnim vozilima. Da biste to učinili, otvorite istraživački izbornik i odaberite željenu tehnologiju. Imajte na umu da u istraživačkom izborniku možete proučavati razne tehnologije i otkrivati u200bu200bnove vrste trupa.

Sljedeće gradimo kasarne za novačenje novih trupa. Odaberemo regiju u kojoj ćemo graditi, kliknemo odjeljak zgrada i gradimo. Nakon toga, s vojarnom ponovno odabiremo regiju, idemo na odjeljak za proizvodnju i zapošljavamo pješaštvo. Sljedeća faza igre je gotova, dobijte zasluženu nagradu u obliku zlata. Ovo je početak igre Call of War: World War 2, sada odlučujete što ćete studirati i koga zaposliti, koga napasti i s kime stupiti u saveze.

Vaši glavni ciljevi za igru: 10.0003

 • pokoravanje - snimite cijelu kartu na kopnu, vodi i zraku;
 • study - biti prvi koji je otkrio tajno oružje;
 • diplomacija - sprijateljiti se i stvoriti moćne koalicije;
 • igrajte više karata - pridružite se novim krugovima igara za različite nacije s različitim scenarijima.

Obratite pažnju na savjetnika u igri, on će vam pomoći i reći sve detalje, postoje i video savjeti.

Resursa za igre: 10.0003

 • eda
 • tovary
 • humana snaga
 • metall
 • ulje
 • rijetki materijali
 • novac
 • zoloto

Svi resursi su minirani na vašim teritorijima, osim zlata. Može se kupiti samo za pravi novac. Resursi se ažuriraju svakim danom igre. To traje 12 stvarnih sati. Na broj izvučenih resursa utječu zgrade u regijama, kao i broj vaših jedinica. Vrsta jedinica nije bitna, svaka od njih troši određeni resurs, zato budite oprezni pri izgradnji puno, na primjer, ratnih brodova, jer troše naftu i hranu, pješaštvo - hranu i ljudsku snagu.

Zašto mi treba zlato u igri:

 • unapređenje morala stanovnika svake regije - moral povećava vađenje resursa i smanjuje mogućnost pobune;
 • ubrzanje igara može biti ubrzanje istraživanja, zapošljavanje trupa, izgradnja zgrada (imajte na umu da ubrzavate za 6 sati jednom, odnosno ako vam izgradnja traje 18 sati, morat ćete ubrzati tri puta);
 • kupovina resursa - često se dogodi da jedna ili druga vrsta resursa nije dovoljna za izgradnju ili zapošljavanje vojnika, kupovina resursa za zlato doći će u pomoć.

Call of War igrajte putem Interneta u verziji igre ili preuzmite Call of War na PC-u, što vam omogućuje kreiranje pojedinačnih igara za vaše prijatelje. U isto vrijeme možete kontrolirati nekoliko nacija u različitim svjetovima. Tako brzo možete naučiti sve suptilnosti igre.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more