Oznake

Auto jede auto

Alternativna imena:

Car Eats Car je nevjerojatna automobilska utrka u kojoj automobili doslovno mogu pojesti jedni druge. Igra ima svijetlu grafiku, zahvaljujući kojoj se čini da je pred vama pravi crtić, a ne igra. Svim likovima daje se glas na vrlo smiješan način.

Prije nego počnete, morat ćete proći kroz tutorial u kojem ćete naučiti kako voziti neobične automobile tijekom igre. To nije jako kompliciran proces i za minutu ćete moći početi igrati.

Zabavit ćete se u ovoj igrici:

  • Prestignite druge automobile koji će sigurno pokušati zagristi vaš automobil
  • Skupljajte novčiće i kristale na stazi
  • Pokušajte ne propustiti boostere tijekom utrke, ponekad su vrlo korisni i mogu pomoći čak iu teškim situacijama
  • Između razina, poboljšajte oklop, performanse vožnje i oružje vašeg automobila

Ova vam igra nikada neće dosaditi. Razine će svaki put biti sve teže, a neprijatelji jači. Samo pumpanjem automobila do maksimuma možete prevladati sve poteškoće.

Naravno, ne ovisi sve samo o mogućnostima automobila. Često iskusni vozač svojom vještinom u ovoj igri pobjeđuje nadmoćne snage neprijatelja.

Naučite se ponašati poput munje u opasnim trenucima, to će vam omogućiti da dobijete više bodova i brže poboljšate svoj automobil.

Kada napumpate automobil do maksimuma, možete razmišljati o kupnji jačeg vozila za novčiće koje zaradite.

Nemojte odmah sjesti za volan novog automobila. Bez osnovnih poboljšanja, mogao bi čak biti inferioran vašem starom automobilu. Nakon što barem malo poboljšate osnovne karakteristike, sigurno ćete biti zadovoljni rezultatom.

Sudjelujte u bitkama u areni i postanite najjači ratnik na cesti!

Pronađite protivnike za igru na internetu ili pozovite svoje prijatelje i igrajte s njima online čak i kada ste daleko jedan od drugog.

Kako budete napredovali, moći ćete otvoriti pristup svim strojevima i svaki novi će biti moćniji od prethodnog.

Za dnevno posjećivanje igre dobit ćete nagrade. Na kraju tjedna, ako nema propusnica, čeka vas još vrjedniji poklon.

Tijekom praznika i sportskih prvenstava u igri se održavaju posebna natjecanja s jedinstvenim nagradama.

Trgovina unutar igre pomoći će vam da brže napredujete i podržati programere kupnjom pravim novcem ili valutom unutar igre. Ponude se ažuriraju svaki dan, a tu su i blagdanski popusti. Uopće nije potrebno trošiti novac, to će vam samo omogućiti da ubrzate svoj napredak, ali čak i bez trošenja dobit ćete sve te nagrade.

Igra je vrlo zarazna, lako se zanijeti i provesti nekoliko sati u njoj. Čak i jednostavno prolaženje staze s teškim terenom samo po sebi može biti zanimljivo, ali na putu će vas čekati nevjerojatne avanture.

Besplatno preuzimanje

Car Eats Car na Android možete pratiti na ovoj stranici!

Instalirajte igru sada i postanite najnemilosrdniji ratnik i najbrži trkač na svijetu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more