Oznake

Pokolj

Alternativna imena: Pokolj

Pokolj online - je besplatni online uloga-igranje igra (MMORPG), gdje je srednjovjekovni ključajućih strasti, gdje su sve borbe i intrige će se uglavnom javljaju između ljudskih bića, a ne između robota.

Online igre Carnage ne zahtijeva instalaciju klijenta i dostupan je igrati u bilo kojem pregledniku.

Za početak igranja potrebno samo pokolj online registracije: Postoje dva načina da se registrirate.

Prvo, koristeći račun u jednoj od predloženih društvenih mreža (VKontakte, Facebook, Mail. ru, Twitter, mucanje)

Drugo, izravno s web stranice klikom na gumb "Registracija" u prozoru koji se otvori, odaberite svoj spol i jedan od pet gradova (Lu, morion, Sarkel sidro, Aurora). Dalje, unesite željeno ime i lozinku, a zatim pribili u odgovarajućem polju koda (koordinata), au prozoru koji se otvori što će biti zatraženo da prihvati sporazum proći Pravila igre i treninga borbi s drvenim vojnika. Pa, to je sve, Pridružite nam se u igri Carnage završio.

Dok je u igri, možete odabrati za vaše slike karakter, izbor od kojih je iz igre je vrlo velika i raznolika. Osim muških i ženskih slika, tu su i imena koje možete kupiti za Sestercii (jedan od divljači valute, koja se može kupiti za pravi novac). Pokolj online igre osim sesterac ima više forinti, to je još jedna igra valute.

Igra lik ima nekoliko ključnih karakteristika: snagu, izdržljivost, spretnost i održivost. Ovisno o tome kakvu sliku će biti izabran, neće biti na raspolaganju raznih oružja i streljiva. Evo nekih od njih: Kacige, Fist, oklop, hlače, ramena, rukavice, Shields, remenje, čizme, noževi, klubovi, mačevi, sjekire i još mnogo toga. Osim oružja u igri još uvijek postoje različiti čarobnih napitaka.

Zbog određenih vještina, lik se bave ribarstvom, obrtima i alkemija.

Igrati igru ​​pokolj online možete dobiti određenu struku pod posebnu dozvolu. Dostupan kao licencirana struka:

Plaćenik - najopasniji i zahtijevao trgovinu;

Merchant - ovo zanimanje omogućuje vam da kupite oskudnih robe na veliko i proizvoditi neke financijske transakcije pod povoljnim uvjetima;

Svećenik - glavne dužnosti struke, za obavljanje ceremonije vjenčanja u Hramu;

Mentor - zadatak struke, trenirati početnike u igri, ne-tako-stari svijet;

Doctor - to zanimanje omogućuje da se uključe u ozdravljenju.

Pokolj online igre dostupne u raznim mjestima kroz koja igrati online Carnage će biti vrlo uzbudljivo.

Igra ima takvih zgrada i objekata kao dražbi (za trgovinu), Exchange (trgovanje standardne predmete koji se prodaju u trgovini), popravak radionica (možete popraviti stvari istrošene), Hram (mjesto za molitvu i drži ceremonije), Gradska vijećnica (gdje postoji registarski klanovi) i bolnica (možete poboljšati svoje zdravlje).

Osim toga, igra je tamnica u kojoj puno opasnosti i tajanstvene stvorenja. I ta avantura će biti još zanimljivije, osim toga može se naći čudno otkriće. Da bi se postigla maksimalna uspjeh u tamnicama, potreban vam je tim ići tamo (barem 5 ljudi).

A prisutnost mnogih zadataka, će dodati još više boja na gameplay masakra.

Sad se bori:

Od prvog razini će biti dostupan za timskim borbama - ona se bori s nekoliko saveznicima i neprijateljima, a od druge razine, možete sudjelovati u kaotičnim bitkama - to se bori s neograničenim brojem sudionika. Skupina saveznicima i neprijateljima se distribuiraju automatski.

Bitke može biti konvencionalni ili krvav. U krvavoj borbi, u slučaju pobjede, možete dobiti nekoliko puta više iskustva nego što je uobičajeno, ali s gubitkom, postoji velika vjerojatnost ozljede.

Na četvrtoj razini, vidjet Ovisnost (staza svijetla ili tame).

Postoje četiri Ovisnost: Svjetlo, Order, kaos i tama.

Svaki Ovisnost fundamentalno različita svojstva, karakter i sposobnosti, što predstavlja ponašanje složenih sustava i odnosa. Ne ... dobre i loše sklonosti i sposobnosti, nema dobro ili zlo, sklonosti - svaka je svojstvena cijeli niz emocija, strasti, djela razumijevanja. Postoje samo različiti načini za postizanje istinu i steći iskustvo, svatko ima pravo da traži, naći i boriti se.

Igrajte Carnage može biti dio jednog od klanova. Možete odabrati Guild i frakcija, a prisutnost na forumu pruža priliku raspravljati-razne teme.

Općenito, igra zaslužuje pozornost. Podsjećam vas da se počnete igrati u Carnage, treba samo Registracija pokolj. Uživajte u igri!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more