Oznake

crtani grad 2

Alternativna imena:

Crtani grad 2 je zanimljiv simulator planiranja grada s elementima farme. Igra je dostupna na mobilnim uređajima s Androidom. Grafika je crtana, svijetla i šarena s dobrim detaljima. Igra je dobro ozvučena, glazba je vesela i pristaje uz cjelokupnu atmosferu.

U Cartoon city 2 vaš je zadatak izgraditi napredan grad koji će imati sve pogodnosti za ljude koji u njemu žive. Osim toga, bavit ćete se proizvodnjom proizvoda na seoskom imanju kako biste stanovništvu opskrbili hranom, odjećom i ostalim potrebnim stvarima.

Igra ne pretendira biti potpuno realistična, ali će omogućiti svima da se dobro zabave. Kontrole nisu komplicirane; razumijevanje neće biti teško zahvaljujući savjetima koje su pripremili programeri.

Tijekom igre naći ćete mnogo različitih stvari za raditi:

  • Gradnja stambenih zgrada, kina, trgovina, škola i igrališta
  • Graditi ceste
  • Posijajte polja na farmi kako biste dobili bogatu žetvu
  • Nabavite i njegujte kućne ljubimce
  • Izgradite tvornice i radionice, poboljšajte ih kako biste ubrzali proizvodnju i ostvarili više profita
  • Ukrasiti prostor postavljanjem umjetničkih predmeta i ukrasnih elemenata
  • Pratite potrebe građana i pokušajte im osigurati sve što im je potrebno, o tome ovisi proračun vaše metropole

Ovo je kratki popis onoga što ćete raditi u Cartoon city 2 na Androidu.

Igra vam otvara beskrajne mogućnosti.

Samo o vama ovisi kakav će izgled imati izgrađeni grad. Uredite zgrade kako želite, dizajnirajte ceste. Izgradite pristanište i zračnu luku, niti jedno veće naselje ne može bez ovih objekata.

Obratite pozornost na farmu, pomoći će vam da dobijete stabilan prihod koji se može koristiti za razvoj grada.

Igranje Cartoon city 2 je najteže na samom početku dok ne poboljšate ekonomiju i povećate svoj profit. Nemojte žuriti s izgradnjom svega odjednom, prvo odredite koji su objekti potrebni. Bolje je odgoditi ukrašavanje teritorija dok si to ne možete priuštiti.

Prijavite se u igru svaki dan i primajte dnevne i tjedne darove za prijavu.

Tijekom praznika i velikih sportskih događaja, igra ugošćuje tematske događaje s jedinstvenim nagradama. Nemojte onemogućiti automatsku provjeru ažuriranja da biste sudjelovali u blagdanskim natjecanjima.

Postoji trgovina unutar igre. Možete kupiti korisne predmete, resurse koji nedostaju i ukrase. Asortiman se ažurira svaki dan. U dane sniženja mnogi se proizvodi prodaju sniženo. Kupnje možete platiti valutom u igri ili pravim novcem.

Za igranje potrebna vam je stalna veza s internetom. Gotovo da više nema mjesta u modernom svijetu gdje nema pokrivenosti mobilnih operatera, tako da možete igrati bilo gdje.

Crtani grad 2 možete besplatno preuzeti na Android pomoću veze na ovoj stranici.

Počnite igrati odmah i pretvorite malo selo u pravu metropolu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more