Oznake

Castlot

Alternativna imena: Castlot

Kastlot igra - fantastična igra s role-playing elemenata strategije koje možete nositi u antičkom svijetu 6. stoljeća. Vi ćete moći doživjeti u vlastitoj koži, što je na brutalan anglosaksonskog rata. Poput vladara proteklih godina morat ćete izgraditi i ojačati svoj grad. Na početku svog vlasnika stana prazninu, ali se udahnuti život u malom gradu, gradi svoju infrastrukturu i punjenje bučnih stanovnika - to je vaš poziv. Znajući da je pouzdana bedemi vas zaštititi, možete se osjećati sigurni u ovom krvavom ratu. Igrajte Castlot - sredstvo obrane protiv grozan neprijatelja i nose vrtoglavu napad za hvatanje. Sjednite i pasivno čekati do glave obori nezadovoljstvo sigurno ne isplati. Trebali biste ih pokušati predvidjeti i pripremiti temeljito. Pazite da vaše Gradsko gospodarstvo je na odgovarajuću razinu, rezerve različitih vrsta resursa i uzeti naredbu jakog, dobro obučene vojske.

Da doživjeti srednjovjekovni avanturu, da se registriraju u igri Castlot . Možete brzo ući u uzbudljivi svijet bez straha da nikakvih problema zaustavio. Game Castlot ne hirovita o zahtjevima sustava, oni stvarno su minimalne

 • Operacijski sustav Windows
 • Bilo browser
 • Flash igrač
 • Video

I Castlot registraciju ne uzima puno vremena. Ukoliko unesete sljedeće informacije:

  1. Prijava
  2. Lozinka
  3. E-mail

Pritiskom na gumb "Registracija" u isto vrijeme čini da se slažete s pravilima igre.

Razumjeti ključne točke geymleya pomažu pokretanje posla. Izvođenje svoje prve zadatke, da steknete određeno iskustvo. Tada ćete biti u mogućnosti odlučiti hoće li se provesti samo osnovne upute što ili se sve više i više. Zbog povećane prvi naslov, a drugi izravne koristi. Up dodatne zadataka ste dobili nagradu vrijedne resurse koje rado je koriste tijekom rafiniranja svoje utvrde.

Zamisli što bi željeli vidjeti svoje posjede. Podizanje glavnu zgradu - Senat može staviti na njezinom teritoriju vojnih objekata, kuća i drugih objekata. Vikendice stanovnici trebali biti opremljeni ispravno. Pokušajte to mjesto ljudi. Uostalom, ljudi - što je najvažnije svoje bogatstvo. Bez radnika i vojnika nećete biti u mogućnosti postići u ovom opasnom svijetu. Zaslužili poštovanje svojih podanika, a oni će odgovoriti na vaše pobožnost.

Osnovni resursi koji nudi Castlot online igre

 • Grain
 • Tree
 • Iron
 • Stone

Tu je i zlato i ove vrste divljači valuti, kao čarobni napitak i dijamanti . Da bi se osigurao protok žita, drva, željeza i kamena, treba izgraditi objekte koji su se specijalizirali u njihovoj proizvodnji. Da biste to učinili, međutim, prvo se morate uhvatiti određeni teritorij. Za pobjedu takve neophodno "kvadrata" na sjeverozapadnoj strani, treba poslati natrag u parku vozača čvrsto postavljen cilj. Resource-Zgrada će osigurati stalni prihod, te u ovom trenutku možete obaviti misiju kako bi dobili zlato. Naravno, u nekim slučajevima ti osnovnu pljačku nego Brokeback uzalud. Neka se ne muči savjest vas. Uostalom, ako ti se ne ide to učiniti, to ne bi značilo da se natjecatelji ne žudi za ukusan zalogaj i da će biti pošteđen. Kao i za novcem igrati, možete dobiti čarobni napitak konvencionalnim metodama, ali dijamanti su dostupni samo za real. Nemojte ograničiti na stjecanje, bez dijamanata imaju tugovato.

Igra Castlot puno lakše ako je vaše obrazovanje na propisanoj razini. Redovito posjećuju Avalon, dom potrebnog treninga. Igrač koji se savršeno svladali znanost, vodeći svoju vojsku za poraz vaš protivnik može ponekad jači, ali ne kao pamet.

Nemojte zaboraviti pristojan streljivo. Oklop kupiti u trgovinama ili zaradili u areni, ali za nabavu oružja trebate obratiti iskusnog majstora, posjetite njegov krivotvoriti. Sustav i dalje koristi PvP karte, koje su vrlo moćno oružje. Ti kartice dostupne vještine, talente i borbene elemente. Ne propustite priliku iskoristiti takve prednosti.

Poput mnogih projekata preglednika, Castlot može igrati kao dio ligi. Liga - udruga nekoliko desetaka igrača pod tutorstvom jednog šefa. Imate priliku da se pridruže postojeći ligu ili napraviti svoj vlastiti.

Intuitivno sučelje, zanimljiva priča, igrači imaju priliku za razvoj igre posjetite site često. To može postati vaš omiljeni svakodnevno zanimanje. Probajte i uvjerite se kako je zarazna ova igra je izvrsna. Ostaje da ti poželim velike uspjehe!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more