Oznake

Ceiron Wars

Alternativna imena: Ceiron Wars

Ceiron Wars Online - besplatna browser based ulogu igra strateška igra. To je potpuno fantasy svijet ispunjen sočan sadržaja i Pestryaev raznolikosti. Ovaj projekt - ne samo tehnološki remek-djelo i demonstracija visoke estetike, također je neobično u svojoj suštini je legenda koja je temelj uzbudljiv zaplet. Povijest Ceiron Wars online će vam reći o velikom ratu koji je sa zastrašujućom brzinom širi se na sve kutke magiju svemira. Dva ogromna carstvo ne može smiriti i u protivljenju da se uključe sve više i više malih država. Igrač odabire jednu od sukobljenih strana na rješavanju sake nacije ne tijekom igranja izvan nje. Imat ćete nezaboravan doživljaj ispunjen način da se obično početak časnika. No, nije daleko, kada prepoznate heroj i slavu razbila svih krajeva neviđene zemlje. Započnite Ceiron Wars igraju upravo sada dokazati svima oko sebe koliko je talentiran zapovjednika!

Za gameplay stane različite operativne sustave. Tseyron Wars igra support Windows , Linux , Apple Mac . Glavna stvar je da imaju pristup Internetu i instaliran na vašem računalu Adobe Flash . Vi ne morate trošiti vrijeme pokušava instalirati nešto. Jednostavno Ceiron Wars registracija će vam omogućiti da uđu u igru ​​u bilo kojem trenutku i na bilo kojem računalu. Otvorite svoj korisnički račun, možete kod kuće, na poslu i na putu. Račun je stvoren kako slijedi: unesite svoju email adresu, lozinku i zaporku ponavlja. Dodatna polja su ispunjena samo ako se slažete. Nakon završetka procesa registracije, dobit ćete vijesti od kreatora, kao iu odgovarajućem mjestu je već označen, a automatski ćete iznijeti pretplate. Također, imajte na umu da se klikom na "Registracija" prihvaćate prihvaćanje pravila.

Počeo igrati Ceiron Wars , naći ćete se oko nevjerojatne raznolikosti. Budite barem, na primjer, da je fantastična zemlja naseljena različitim narodima. Tu je upoznao i Pirokantsy i Galentsa i ASNA, i Turci i Nippontsy, i Norveška, i Asnardakiytsy i Firokantsy i Uighurs, i Arabija i Tibetanci, i Altai i Gul, a Latina i mnogi drugi. Postoje tri velike federacije. Naime, Atiyskaya Federacije, Federacija Fara dno i Federacija južnoj Soriena. Osim toga, broj stanovnika i različitih vjerskih uvjerenja. Svjetlo prednjih svjetala-Uni, Alternative Reality, šamanizam, pravi Bog - to nije potpuni popis ispovijedao po nepreglednim goleme svjetskim religijama. Bilo bi dobro na ovom odvojku pogledima završila, tako da nema! Restless stanovnici Tseyrona širiti sve više i različitih filozofija, obožavanje ideje suprotstavljene struje. Evo nekih od njih: Semazhenizm, u savršenoj ravnoteži, Bratstvo Vukova, znak snage, kulta i drugih nebeskih legija Pa kako ste sve ovo? Dosada jednostavno neće umrijeti!

Pa, što ćete učiniti da se u ovoj izvanrednoj svijetu, ne samo preživjeti, već i da bude uspješan? Vi ne bi trebali čekati dok oni sami ne postanu žrtve. Slobodno ide unaprijed, okupiti svoju momčad, koristite retro-futuristički tehnologije, podyschu pouzdane saveznike, usavršavati svoje vještine vojskovođu. Će biti jako dobro ako će biti pomaganje satelit, ali njegovo samopouzdanje i mjesto prije nego što je potrebno za pobjedu. Ceiron Wars igra šalje li na satelite takve heroje

- Selina - pirokanskaya lijepa žena posjeduje neodoljive izgled i um,

- Bogdan - diplomirao hram kulture. Čak i kao dijete ostala bez roditelja. Njegova sudbina nije razmažena, i to je ne čudi da je tijekom vremena postao obožavatelj najtežim Nebeskog Legion,

- Eva - živi život skitnice djevojka iz plemićke obitelji. Plume proteže svoje zločine, ali sve Eva ne želi skrasiti.

- Yavuzalp - savršena ratnik s jakim karakterom i čeličnom zatvarača. Ono što nije bilo u njegovom životu, ali sve nevolje trpio dostojanstveno. No, njegova hladnoća i okrutnost često nerazumljiva drugima.

Tijekom igre igrač će stykatsya s predstavnicima različitih rasa. U igri su predstavnici viših rasa, ali oni ne mogu vidjeti. Samo neke naznake njihovog postojanja, ali pitanje priznanja te činjenice je još uvijek otvoren. Druga utrka - stariji stvorenja. Razvio vrste stvorenja koja žive diljem kontinenta. Treća utrka - što mlađi, što predstavlja vrsta sa slabo razvijenom kulturom. Oni nisu ni u stanju učiniti nešto organizirati i komuniciraju jedni s drugima. Da li će doći na odijelo gužve - vrijeme će reći, što je najvažnije - povjerenje.

I na kraju, kako sam mogao ne spomenuti veličanstvene bitke javljaju gotovo stalno. Igrači imaju takve bojišta što Oltarskom Minis, Crystal Pećine, White Pass, Skadzhersky šumi, lava mosta Basnaksky Falls granične Galenski Tower taverni. Hajde! Posjetite tih sela vidjeti iz prve ruke da je zapisnik proveo tamo doista nezaboravno!

Samo poželjeti vam puno sreće i uživati ​​u gameplay!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more