Oznake

Chaos Rage

Alternativna imena: Chaos Rage

Chaos bijes: na tragu mitova.

Bogovi Asgarda u panici - već su vidjeli prve znakove predviđanja o Ragnaroku. Jednom se jedan zove mrtav Veshchunov v lva, a ona je ispričala groznu sliku smrti bogova i svijeta, koja će početi zaroniti u tamu, kada zlokobni vuk Fenrir zaglotnet sunce. Bogovi u očaju, pozivajući heroje i legendarnu bitku na svojoj strani, ali igra Battle Heroes raspoređuje te epohalne događaje u bojama i dinamici.

Razrabatyvala preglednik MMORPG proizvod BBG studio za ljubitelje turn-based strategije i skandinavskih epskih mitova. Igračka je napustila original, privlačna, iako je napravljena u dvodimenzionalnoj ravnini.

Otsenit sve čari nevjerojatne igračke može svatko tko je odlučio igrati u Chaos Rage, jer je dostupan besplatno. Morate se boriti rame uz rame s Odinom, Lokijem, Thorom i drugim bogovima za Asgard, i predstavit ćete svijet bogova Skuld.

Izbor njihovog gospodara.

Pred vam se pojavio šareni, nepoznati, fantastičan svijet u kojem je prirodno koristiti magiju, upoznati Titane, nevjerojatna čudovišta i ogromnog zmaja, koji pomažu u borbi za pobjedu. Vi ćete biti kod kuće među bogovima, ako igrate igru ​​Chaos Rage.

Prije svega, moramo odlučiti tko će biti vaš Gospodin, a što će biti seks. Ispitajte kvalitetu kandidata i idite s njima na posao. Kao i odabrani junak jedne od klasa ne može biti jedinstven, u tome što možemo vidjeti pozitivan trenutak ne treba biti ometen nečim što ne prihvaća nikakve koristi.

  • Ratnik radi kao tenk - neustrašivo se kreće naprijed prema neprijatelju, spreman da ga rastrga na komadiće. On je samouvjeren, samopouzdan i žestok, a osjećaj superiornosti daje mu pouzdanu zaštitu, moćnu moć i udarne točke, što je dovoljno za brz i učinkovit napad.
  • Assassin preferira lukavost, potajnost, okretnost i preciznost brzog napada. Njegovu manipulaciju teško je primijetiti da se tiho ušulja kako bi ispalio smrtonosni udarac.
  • Mag ne koristi uobičajeno oružje, jer je u njegovom arsenalu dovoljno čarolija da uništi više neprijatelja, dok ostaje na udaljenosti od njih. On ima više moći i stalno ga poboljšava.
Vaš Gospodin će se razvijati, poboljšavajući svoje vještine u borbi i potragama. Akumulirajte iskustvo i steknite nove vještine koje možete, ako se ne plašite poslova. Također obavezna je i maloljetna osoba, a vi odlučujete koliko ih trenutno trebate. A ako se pridružite cehu, od njega će također obaviti posao. Prihvaćajući provedbu različitih misija, poboljšat ćete kvalitetu Gospodina i biti u mogućnosti pokazati se u tom slučaju. Međutim, prva stvar koja mora proći bilo koji igrač, ova registracija Battle Heroes.

Armed s mačem i magijom.

Odnomu na terenu nije stajao protiv neprijateljske vojske, a vi trebate pomoćnike, koje je lako unajmiti u taverni, nakon analize njihovih talenata. Sada ste spremni za izazov, upoznajući neprijatelja, krećući se po karti iPlayer Chaos Rage.

Uredite likove u skladu s njihovim vještinama. Imajte na umu da će unajmljeni vojnici automatski koristiti svoje vještine za razliku od Gospodina, koji mogu odabrati iz svojih talenata one koji su više u skladu s trenutnom situacijom. Kada se razina heroja uzdigne, raspon talenata će se također povećati, a ako akumulirate mnogo bijesa, možete koristiti ovu čaroliju kao poziv na pomoć zmaja.

V Chaos Rage Arena je predviđena za pojedinačne i masovne borbe i PvP bitku, nakon čega pobjednik dobiva vrijedne nagrade.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more