Oznake

Cesta kroz kaos: Tvorci svjetova

Alternativna imena: Chaosroad

Online igre ceste kroz kaos - besplatna browser igra RPG fantasy žanra. Od svog osnutka u 2005, igra je uspio zainteresirati široku publiku i postao multi-user. To je sve što igrači ovako: karakter razvoja i carstva na svoj ukus, obavljaju zanimljive potraga radnih putovati svijetom, izbor zanimanja, epske bitke, stvaranja klanova. I sve to bez potrebe da bi mjesečnu naknadu! Cesta kroz igru ​​Chaos Online raspolaganju ako imate internet vezu i računalo zadovoljava minimalne zahtjeve sustava. Preuzimanje igre klijent nije potrebna. Uzmite u ovom veličanstvenom svijetu pomoći će cestu kroz kaos online registraciju. Nemojte misliti da će to potrajati mnogo vremena. Pridružite nam se u igri ceste kroz kaos - samo ispunite obrazac za registraciju. Vi se na glavnoj stranici lika s kojima se igraju i početi cestom kroz kaos. Pažljivo ga pročitati, a također izdvojiti karakteristike lika, koji može poboljšati tijekom igre.
Kako igrati igre online ceste kroz kaos trebao odlučiti s užitkom. Nabavite tendencija može se pridružili savezu, kupio od dilera ili dobiti nagradu za određene usluge. Razmislite o tome što je izbor nudi cestom kroz kaos online igre
1. Tamno sklonost - ljubitelji Velikog mraku skloni vampirizma. Crpi snagu iz objekta obožavanja, može sisati vitalnost njegove žrtve.
2. Bright sklonost - vesela službenici grandiozan svjetlo. Imati dobro zdravlje, pa se brzo vratiti nakon oštećenja.
3. Guard nedodirljivih - Stanovnici svijeta, dizajniran za praćenje usklađenosti s redoslijedom. Argus zahtijevaju svi pridržavaju zakona.
4. Neutralni trend - vojnici, boraveći na rubu između tame i svjetla.
5. Izopćenici - prekršitelji pravila igre, što je prokletstvo. Oni ne poštuju druge igrače na stalnim prijevarama.
6. Bogovi - tajnovit veličanstvenim stvorenjima, željama koje je teško razumjeti.
7. Trgovci - obrtnici zaraditi doslovno iz ničega. Svaki igrač koji može pružiti sve što je potrebno za potonji plaća dio njegove duše.
Glavno zanimanje u igri - drži borbe. PvP sustav je dobro promišljen kreatori. Cesta kroz kaos online sredstava uključenih u ovu vrstu borbe, dvoboja, ugovornih borbama, puno malih i zida do zida. Dvoboj - dvoboj dva igrača da sudjeluje u kojima je moguće na bilo kojoj razini. Ugovorni bitke su u osnovi iste dvoboji, samo ovdje monetarne oklade. Pile-mala - grupa borbe, u kojoj poslužitelj određuje pripadnost jedne od stranaka. Ali u bitke zida do zida, već možete birati s koje strane da se bore. Borbe se održavaju s različitom opremom. Inventar u igri su streljivo, čarobne sastojke, napitaka i te stvari.
Zabaviti i uzeti pauzu od napornih borbi, možete hodati uokolo. Posjetite zgrade koje će se vidjeti na vašem putu. Nakon igranja igre cestom kroz kaos Online ćete, koristeći trgovine, tržnica, pošta, banka, Smithvja, hram, moje. U trgovine i tržnice, na primjer, moći će kupiti potrebne stvari. U kovačnici podremontiruete slomljenom streljivo. Uz banke uštede akumuliraju sredstva i poštu drugim likovima. Rudnik i prikupiti vrijedne resurse. A to nije potpuni popis zgrada koje će se naći u svijet raznolikosti u ovoj jedinstvenoj igri!
Road kroz kaos igri postaje sve zanimljivija s povećanjem razine. Morate steći iskustvo. Između razinama postoje prozore - vrsta zaustavljanja na sljedeću razinu. Svaki apom nagradu u obliku gotovine ili dodatne članke. Razine Promocija otvara nove mogućnosti. I ono što je u početku nedostupan, postaje pravi.
Pridružite svijet krcat kaos upravo sada i provjerite da li požaliti jednostavno nemamo! Uživajte u igri!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more