Oznake

Crna Mirror 2

Alternativna imena: Crna Mirror 2, crno ogledalo 2

Procesor: Pentium 4/Athlon XP 1. 5 GHz

RAM: 512 MB

Video: 256 MB memorije

Disk Space: 6 GB

Crna Mirror 2 - Drugi dio popularne igre u žanru klasične avanture, razvijen od strane male njemačke tim brusnica proizvodnje. Nastavak igre ne otkriva nam sve misterije skrivene u prvoj utakmici, no da nam cijelu novu životnu priču prokletstva Gordons, nesretne vlasnike tamne i tajanstvene dvorca. Crna Mirror 2 Igra zadržao neprenosivu sumornu atmosferu i okoliš od svog prethodnika.

Plot

Ako su tvorci prvog dijela igre vrtjeli oko cijele priče istog imena i imanja od početka bacanja igrača u guste stvari, tajanstveno, mistično i zastrašujuće, autori odlučili nastaviti malo na drugi način, prije nego što igrač postupno otkriva zemljište pletiva. U Crnom ogledalo 2. Sve počinje tijekom bezopasna pred nama je malen i vrlo lijep grad, gdje je, čini se, najveća smetnja je prgav glavni protagonist. I nitko od samog početka nismo rekli o planinama leševa ili strašno prokletstvo, samo pregorio osigurač, što treba ispraviti odlaskom u podrum. Ozbiljne skreće na početku neće, suočeni smo dobar momak, Darren Michaels će lutati kroz prilično grada, upoznavanje sa svojim jednako lijepim ljudima, i noćne more obitelji Gordons ćemo susresti osim na požutjelim fotografijama. Ali, to je u ovom trenutku, u jednom trenutku u igri crna Mirror 2, sve okrenuo naglavačke i događaji počinju se otkrivati ​​zastrašujućom brzinom. Ovdje tragično glavni junak u bolnici propusti svoju majku, i misteriozni stranac, kojeg smo upoznali u zatvoru i nadležnoj policijskoj postaji ne da nam nešto strašno i zastrašujuće. Korak-po-korak Crna ogledalo 2, igra tek nedavno činilo nam svjetlo i solarna, će pretjerivati, koja obuhvaća sve maglu straha i opće sumnje.

Gameplay

Plan igre, kao i mnoge igrama ovog žanra, smanjuje se na rješavanje misterije neprestanim, rasplitanja zagonetke i pronaći odgovore na pitanja koja se pojaviti kao priča napreduje. Glavna stvar u Crnom ogledalo 2 je nesumnjivo priča, on bi trebao igrač provesti vrijeme praćenje intonations u dijalozima, gledanje videa i uspomene igra znakova. Čim se moći u potpunosti razumjeti sve događaje u priči, sve tehničke strane igre same povući u drugi plan, a odluka će biti sljedeća zagonetka nije samo još jedan teški zagonetke, ali način da saznate što je sljedeće nam ponuditi igru ​​crna Mirror 2.

Adventure 2. 0

Crno ogledalo 2, igra je puna klasik za sve članove ovom konkretnom igre žanra, a glavne inovacije koje potraga nije kao uobičajena praksa. Svatko tko je ikada igrao u gostima, mogli naći logičan nekonzistentnost poteze u rješavanju većinu zagonetke, kad je skup običnom vodom postaje složen lanac akcija s kantama za pretraživanje, i prilagoditi kako bi riješili to vrlo dobro, kad bi bilo puno lakše da se voda u blizini otvorene vode ili fontana. Ovdje su logični incidenti, ako postoji, to nije tako očita i cijeli gameplay nije puno utjecati. Uz sve osnove svojstvene žanru igara spremljenih gotovo u izvornom obliku - brave i sefovi, prikupljanje korisnih stvari, a zatim ih pretvoriti u radne jedinice, popravak slomljena, sve to će biti u izobilju ovdje.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more