Oznake

Skica

Alternativna imena: Nacrt igra Nacrt Online

U 2009 Tvrtka Omerta Online i "Roda" je pušten u svijet tako velikom publikom orijentirani projekt kao što su online igre Draft . I to publika i gledatelji neprestano traže zbog odsutnosti ograničava sadržaj i glavnu prednost projekta - napredni sustav borbe koji može zadovoljiti potrebe većine "preglednika" igračima.

Prije nego što nastavite s korakom Nacrt Upis u igri , pobrinite se da imate:

1) računalo s pristupom na Internet;

2) 1 GB RAM-a

3) monitor sa rezolucijom od 1024x768;

4) Adobe Flash Player (barem 9. 0) i preglednik podržava.

Ako ste ponosni vlasnik svega navedenog, možete sigurno ići na službenim stranicama igre, na stranici Nacrt Registracija . Obavezna polja ovdje su sljedeće:

· Vase e-mail; [_11_ ]

· Ime - naziv igre;

· Lozinka;

· Izvučeni potvrdni kod.

Nakon čitanja i prihvaćanje sporazuma User stavljanjem krpelja u prazan prozorčić fazi Prijedlog za registraciju potpunosti dovršen. Zatim biste trebali stvoriti lik, ali ako želite - i "cjelinu" od tri. U tom slučaju slijedi sustav bonusa:

→ za stvaranje I junaka oslanja 1.000 kovanica;

→ za II - 200,

→ za treći - Ukupno 100 srebrnjaka.

Sve svoje (i samo svoje) znakova može imati jedinstven izgled, dobra igra resursa (raznolikosti raspoloživim vanjskim kriterijima) omogućuju ne štedjeti na izgledu.

Rasti i razvijati se u Nacrt online vaš heroj može izgraditi kroz iskustvo bodova dobivenih za bitku, zadataka, itd. Brojni NPC će pomoći igrati online Nacrt , te pružiti tim istim zadacima i misijama. Da, a zahvaljujući izvanrednom sučelje u Nacrt igru ​​ će biti jednostavno i praktično: kako riješiti sve detalje, trebat će vam više od 20 - 30 minuta. Plus, koji igrati online Nacrt sve je bilo još lakše, evo tu je prekrasna stvar kao karta koja prikazuje trenutni položaj i samog lika i drugim objektima, kao što je to potrebno (Gradska vijećnica, popravak, prodajnim mjestima i sl.

Vi ćete svakako morati biti određena, s tim što oružje koje bi željeli da se pridruže borbi, iako će biti teško: lokalna raznolikost oružja je upečatljiv: više od 300 vrsta malog oružja, na temelju oba biološka i energetskih tehnologija. Da biste suzili izbor malo, Nacrt Online igra online pruža priliku da se jedan od sljedećih zanimanja:

1) Sniper - vješt u snimanje na velikim udaljenostima. Uz pomoć velikog kalibra preciznom puškom utječe nezaštićeni od neprijateljskog tijela, dok je preostalih izvan osvetničkih uništenja.

2) Assault - ratnika gužva.

3) strijelac - svestrani borac, sposoban za uništavanje neprijatelja i blizu i daleko.

Dakle, ako želite Nacrt igrati online adekvatno, to će biti potrebno proučiti određene borbene sposobnosti, otvarajući nove horizonte za razne pucnjave i vojne taktike u cjelini.

Ukratko o zavjeri: Nacrt Online online igre temelji se na dva romana C. Lukjanenka, s oznakom "Nacrt" i "čistu kopiju." To je savršena kombinacija svjetova, ujedinjenom jednom svemiru zove Veer. Preživjeti ovdje nije tako jednostavno, ali vrlo zanimljivo. Ako želite da se test i prolaze kroz događaje opisane u najprodavanijih knjiga u osobi, pridružite nam se!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more