Oznake

Gradovi: Skylines

Alternativna imena:

Cities: Skylines jedna je od rijetkih uspješnih simulacija izgradnje grada. Igra ima dobru grafiku, dok ništa ne usporava i ne zamrzava. Odabir glazbe za takve igre nije glavna stvar, ovdje svatko može odabrati s kojom će se glazbom igrati.

Na samom početku igre za gradnju će vam biti dostupna samo mala parcela od dva puta dva kilometra. Ali s vremenom će se ovaj prostor povećavati sve dok ne izgradite pravi grad s predgrađima.

Puno toga vas čeka u igrici:

  • Graditi zgrade
  • Vođenje komunikacije
  • Parkirajte parkove
  • Odredite poreze
  • Kreirajte ceste i čvorove
  • Postavite zakone koji će život stanovništva učiniti ugodnijim.

Možda zvuči lako igrati Cities: Skylines, ali nije. Osim izgradnje potrebnih zgrada potrebno je razviti i drugu infrastrukturu. Trebamo dobre ceste. Što je više stanovnika u vašem gradu, to će ovaj parametar biti važniji. Također ćemo morati razmisliti o tome kako stvoriti prikladne prometne čvorove i na kojim područjima treba ograničiti kretanje teretnog prometa. U protivnom će vaš grad stalno biti sputan prometnim gužvama.

Postrojenja za pročišćavanje vode, vodoopskrba i kanalizacija neizostavni su u suvremenom svijetu, vodite računa o njihovoj izgradnji.

Svi moderni gradovi imaju struju, a mi ovdje ne možemo bez nje.

Moramo razmišljati o uređenju, za to postaviti dovoljan broj parkova i trgova.

Za sve te projekte trebat će puno novca, pa treba odrediti i poreze. Radi praktičnosti, možete podijeliti teritorij u okruge, smisliti imena za njih. Dodijelite različite iznose poreza ovisno o vrijednosti zemljišta.

Briga o sigurnosti od požara vrlo je važna, osobito u velikim gradskim područjima. Pripremiti relevantne zakone. Obvezati stanovnike da sve prostorije opreme detektorima požara. Zabrana pušenja na javnim mjestima također će pomoći u borbi protiv požara, a osim toga, učiniti život ugodnijim za ljude koji brinu o svom zdravlju i ne žele udisati dim.

Svaki grad treba odlagališta i postrojenja za reciklažu. Ove su lokacije najbolje opremljene u prigradskim područjima.

Unatoč brizi za okoliš, konstrukcija i proizvodnja namještaja nije potpuna bez drva. Izgradite poduzeća za sječu na periferiji grada.

Farme bit će potrebno za opskrbu hranom, što je veći grad, to će više farmi biti potrebno za opskrbu hranom za sve stanovnike.

U igri nema multiplayera, ali nije potreban u takvim igrama. Možete uživati u igri dizajniranjem novih područja i nitko vas neće odvratiti od ove aktivnosti.

U nekoj fazi možete se odmoriti od planiranja i izgradnje i samo promatrati odmjereni život vašeg grada. Možete dati ime bilo kojem od seljana i vidjeti kako im ide. Možete imenovati bilo koju zgradu ili čak životinju.

Cities: Skylines preuzmite besplatno na PC, nažalost neće raditi. Igru možete kupiti na Steam gaming portalu ili na službenoj web stranici.

Igra se pokazala uspješnom u svakom pogledu, ako volite ove simulatore, svakako biste je trebali igrati! Instalirajte igru odmah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more