Oznake

Civilizacija 2

Alternativna imena:

Civilization 2 je klasična strategija u stvarnom vremenu izdana prije dosta vremena, ali i danas ima dosta obožavatelja ove igre. Možete igrati na računalu. Grafika je u retro stilu, ne može biti drugačije. Glasovna gluma je u stilu igrica iz 90-ih, glazba s vremenom može dosaditi, ali se može isključiti u postavkama.

Ovo je druga igra u nizu neobično uspješnih strategija. Mnogi igrači cijene prve dijelove i spremni su ih igrati unatoč tome što je grafika zastarjela prema današnjim standardima.

Vaše su mogućnosti ovdje gotovo neograničene, odaberite jednu od zemalja i odredite njezinu povijest od kamenog doba do danas ili čak budućnosti.

Kontrole u igri su jednostavne i jasne. Neće biti teško shvatiti kako i što se radi, a zahvaljujući savjetima, čak ni početnici neće imati problema s tim.

Civilization 2 ima puno razloga za brigu:

 • Istražite kartu svijeta
 • Pronađite prikladna mjesta za osnivanje naselja
 • Nabavite resurse i materijale za proizvodnju
 • Proširite gradove i poboljšajte zgrade
 • Proizvodnja oružja, alata, opreme i robe za prodaju
 • Koristite diplomaciju da pronađete saveznike i zavedete neprijatelje
 • Razvoj znanosti i tehnologije

Ovo je skraćeni popis obaveza za Civilization 2.

Igra počinje u kamenom dobu. Bit će dostupno samo nekoliko primitivnih zgrada, ali ne brinite.

Postoji popis uvjeta potrebnih za prijelaz u sljedeću eru. Nakon što ih sve završite, bit će moguće proširiti svoje sposobnosti prelaskom u novu eru. Razvoj se odvija ciklički. Nova era donosi više tehnologija dostupnih za proučavanje, što izaziva ubrzanje razvoja. Naravno, što dalje idete, to će više resursa biti potrebno za proizvodnju svega što vam je potrebno.

Novac je također bitan, odredite poreze i naknade, pokušajte ne povećati ovaj parametar previše, inače ćete dobiti nerede ili čak revoluciju koja će značajno usporiti razvoj. Osim toga, protivnici mogu iskoristiti situaciju i napasti u ovom trenutku.

Kako biste mogli odbiti neprijatelje, stvorite jaku vojsku i obrambene strukture. Bez obzira planirate li voditi osvajačke ratove ili ne, trebat će vam vojska.

ministara pomoći će u donošenju odluka, dat će svoje preporuke, ali samo vi možete odlučiti hoćete li ih poslušati ili ne.

Pobjeda u Civilization 2 može se postići na nekoliko načina:

 1. Diplomatski
 2. Ekonomski
 3. Vojna
 4. Kulturni

Odaberite onaj koji vam najviše odgovara na temelju vašeg stila igre.

Možete igrati Civilization 2 offline; Internet je potreban samo za preuzimanje instalacijskih datoteka.

Civilization 2 besplatno preuzeti na PC, nažalost, neće raditi. Igru je moguće kupiti na web stranici programera ili posjetom platformama za trgovanje. Civilization 2 izašao je davno i sada tražena cijena za igru nije nimalo visoka, a tijekom praznika možete nadopuniti svoju knjižnicu igara za nominalni novac ili čak besplatno.

Počnite igrati odmah kako biste sudjelovali u razvoju civilizacije!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more