Oznake

Civilizacija 6

Alternativna imena:

Civilization 6 je još jedna igra u ciklusu poteznih strategija. U početku igra nije bila dobro prihvaćena, ali nakon izlaska dodataka, obožavatelji ove serije igara su je odobravali. Grafika u igri je na prilično visokoj razini, avatari vladara izrađeni su u crtanom stilu, ali s dobrim detaljima. Također nema komentara na glazbu u igrici, sve je u redu.

Odaberi koju zemlju od devetnaest dostupnih i počni igrati. Tradicionalno, počet ćete igrati Civilization 6 samo s doseljenicima.

Izbor mjesta za vaš prvi grad treba pažljivo uzeti. Ne samo da vam je potreban određeni teren da biste osnovali grad, već svaka zgrada ima zahtjeve. Gradovi u igri rastu u širinu. Neke zgrade mogu zahtijevati prostor koji zauzimaju farme u ranim fazama igre. Sada se sve aktivnosti neće koncentrirati oko jednog grada. S pojavom regija, ima smisla podijeliti zadatke između različitih gradova u zemlji. Na primjer, u središnjem, usredotočite se na postizanje tehničkog napretka, u drugima, na izvlačenje resursa i proizvodnju radnika koji će biti potrebni u igri cijelo vrijeme.

Resursi nisu ravnomjerno raspoređeni, neki minerali možda nisu na teritoriju vaše države i tada će se morati kupiti od susjednih zemalja.

Ne zaboravite na izviđanje, ako naiđete na čudo prirode, ono će vam dati značajnu količinu kulturnih bodova.

Neotkriveni prostor izgleda vrlo lijepo i stilizirano poput stare karte.

Moći ćete odabrati odgovarajući politički sustav.

U različitim vremenskim razdobljima, jedno ili drugo može biti prikladno, njihov izbor je prilično velik:

 • Božić
 • Drevna Republika
 • Oligarhija
 • Antička autokracija
 • Teokracija
 • Monarhija
 • Trgovačka Republika
 • Demokracija
 • Fašizam
 • Komunizam

Svaki slučaj ima svoje prednosti i nedostatke.

Proces stvaranja zgrada prilično je dobro animiran i izgleda prilično realistično.

Igra je postala teža, pojavilo se mnogo novih stvari. Sada se morate boriti za genije svog vremena, kao i za čuda svijeta. Pokušajte stvoriti potrebne uvjete brže od svojih protivnika.

Tu su i fenomeni poput prirodnih nepogoda i katastrofa, kao i globalno zagrijavanje i podizanje razine oceana.

Označeno je

područja gdje postoji opasnost od elementarnih nepogoda. Graditi nešto na njima ili ne, samo vi odlučujete. Neki problemi, poput poplava, mogu se otkloniti izgradnjom brana i hidroelektrana na rijeci.

Ako se nikada ne možete susresti s prirodnim katastrofama u cijeloj igri, tada će globalno zatopljenje i njegove posljedice utjecati na sve zemlje.

Pobjeda u igri može se postići na mnogo načina.

 1. Kultura
 2. Diplomacija
 3. Znanost
 4. Religija
 5. Vojni

Možete odabrati jedan smjer i slijediti ga ili razvijati sve ravnomjerno i iskoristiti situaciju ako vam se ukaže prilika za iskorak u razvoju.

Civilization 6 besplatno preuzeti na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na portalu Steam ili na službenoj web stranici programera.

Počnite igrati sada, cijeli svijet vas čeka u ovoj igri!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more