Oznake

Civilizacija online

Alternativna imena: Civilizacija online

Civilizacija Online - multiplayer, povijesna utakmica. Proizvođači tvrtka pruža sve ljubitelje priliku igrati, kao u stvarnom svijetu, igra čiji je cilj stvoriti, izgraditi mir, novu civilizaciju. I to sve na internetu.

Vrlo nam je drago da igra Civilization Online ne zahtijeva snažan postavke vašeg računala. A samo takvi osnovni zahtjevi sustava, kao što su:

 • Prosječni parametri računalni sustav;
 • Priključak na Internet.

Zbog verzija igre Civilization Online još uvijek nije u svijetu igara, naravno, tvorci nisu mislili proces formalizacije igrača u tom procesu igra. No, vjerojatno slijed i podaci koje će morati dati u procesu - Civilization Online prijava će biti sljedeći:

  1. Prijavite se na službenim stranicama igre Civilization online;
  2. Osigurati valjanu e-mail adresu,
  3. Izmisle i napišite svoju lozinku, koja se sastoji od najmanje šest slova ili brojeva;
  4. Ponovite lozinku, a ne ponoviti lozinku na drugim mrežama, kako bi se osigurala sigurnost svoje igre račun;
  5. Idi na gameplay.

Vjerojatno nije tako jednostavna da ćete proći ovaj standard za bilo koje igre, na način da će igrati Civilization Online. A možda provjeriti vaš račun će biti prilično brzo i jednostavno. No, to nije za nas odlučiti s vama.

Što bi igrati online Civilizacija Online nije potrebno razmišljati korak po korak, jer to ne uključuje i online verzija.

U početku, ponudit će vam se četiri civilizaciju. Na taj iznos neće završiti kad hodate igru, prikazat će se više civilizaciju. Vaš lik neće zadržati u jednoj civilizaciji cijelu utakmicu. To će automatski okrenuti na gameplay, svaki put kada ćete doći do određenog cilja, izvršiti zadatak u određenom području.

Također, vrlo je zanimljivo da ćete doći u različitim razdobljima. Ovdje će biti šest

 • Drevni ;
 • Klasična ;
 • Srednjovjekovni ;
 • Renesansna ;
 • Industrijska ;
 • Moderna .

Vi ćete vidjeti svijet u svim bojama. A to će vam pomoći visoke kvalitete grafike i animacije u igri.

No, još uvijek, kao i bilo koje igre, tu je kraj njegove pobjede. Pobjeda će osmijeh samo kada ste stvorili snažnu civilizaciju. U mogućnosti koje će uhvatiti najviše na svijetu ili jedan od uvjeta za pobjedu - kako doći do vrha modernog doba i razvoj Space Putovanja.

Vjerojatno ćete igrati Civilization online besplatno. Je li to za pravi novac ćete steći potrebne dijelove i elemente, ili poboljšati kvalitetu karaktera za bolji gameplay.

Obećati da će igra biti najbolje od svoje vrste. Pa ne nude uvijek stoje njihova civilizacija, kao što će biti stvoritelj svijeta.

Vrijedi probati! Čini se da je igra Civilization Online je već trebao imati legija navijača koji žele na trenutak ne napuštaju fascinantan proces.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more