Oznake

Civilizacija 5

Alternativna imena: Civilizacija 5

Nakon ranom dijelu hvaljenog Civilization V voditelja projekata morao učiniti nemoguće, da će privući interes igrača i ispuniti sva njihova očekivanja. I to je vrijedno napomenuti, uspjeli su! U petom dijelu legendarnog projekt provodi potpuno nove specifikacije, dok je okosnica igre ostao nepromijenjen i osebujnoga civilizacije i čitati između redaka.

Civilization 5 igra postala zanimljivija i uzbudljiv projekt. Developeri preuzeti odgovornost znatno podižu razinu kvalitete, a time i igra se ostvaruje značajno unapređuje i proširuje mogućnosti za razvoj. Sada protivnici su postali mnogo više lukav i pametan, i pobijediti, morate razviti sofisticiranije strategije i planove. Baš kao iu prethodnim dijelovima, postoji mogućnost u petom mreže igri, ali sada je to napravio puno lakše i dinamičnije. I, naravno, nemoguće je ne skrenuti pozornost na grafiku u igri - nije istinito, možete nazvati ovu igru ​​istina umjetničko djelo.

Civilization 5 igra nudi fanovima zanimljivu priču. Glavni cilj igre - razvoj. Vaš lik će djelovati kao vođa vlastitog plemena. I lider primitivno društvo će stvoriti istinski napredni i kulturnu naciju. Kažete, zemljište je nešto kao i sve prethodne verzije civilizacije? Nećemo raspravljati, tu stvarno neke sličnosti, međutim, ne skakati na zaključke, to je zapravo nova igra, kako bi se osiguralo da se jednostavno može preuzeti Civilizacija 5 i pokušati proći nekoliko misija.

Programeri odlučio odstupiti malo od uobičajenih zaslona domaće politike, a sada izbornik, koji prikazuje sve glavne promjene karaktera, više kao izbornik sličan Diablo.

Ako biste željeli vidjeti više miran igru ​​s manje krvavih bitaka, a zatim, na žalost, ubrzati vas razočarati. Ako ste već upoznati s projektom, vas naučiti kako igrati Civilizacija 5 nije potrebno, međutim, upozoravaju da je pitanje diplomacije petinu se odmakne. Da, sada je vaš lik će morati poboljšati vještine ratovanja. Međutim, ta činjenica i daje igri vrstu šarma.

Jedan od najzanimljivijih inovacija su grad-država. Dok velika naselja može odbiti da uđe u uniju, mali grad može biti u mogućnosti biti vjerni saveznici.

Kako bi se preuzimanje Civilizacija 5, morat ćete kupiti pre-pristupnih tipki. Igra je dostupna za kupnju u mnogim trgovinama, ali, primjerice, Parna redovne dionice, a možete kupiti igru ​​po sjajnim cijenama s popustom.

Sposobnost trgovati u ažuriranu verziju zamijenjen je mogućnost ugovaranja, omogućujući zajedničkih istraživanja.

Iako ne igra Civilizacija 5 besplatno sve dok to nije moguće, mnogi igrači pridružiti svakih sudionicima projekta.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more