Oznake

Clan Wars

Alternativna imena: Clan War

Clan Wars online - je multiplayer role-playing game, koji je postavljen u srednjovjekovnoj Škotskoj: krvave bitke između klanova planina.

Online igre Clan Wars je browser-based, tako da ne preuzeti i instalirati dodatne programe, a ne podići specifične zahtjeve sustava na računalo igrača. Vi samo trebate imati internetsku vezu i internet preglednik trenutnu verziju.

Pridružite nam se u igri Clan Wars razlikuje od upisa u drugim igrama. Za početak Clan Wars Online prijava će od vas tražiti da se predstavite i odrediti svoj spol, a zatim odmah pozvati za borbu treninga. Na taj način možete odrediti hoće li se ovaj tip igre ili ne, i osjetiti uzbuđenje uzbudljivu borbu. Nakon bitke, check Klana Wars će vas zamoliti da ispunite standardnim poljima u obrascu za prijavu: Ime i spolnih ste već napisano, ostaje da unesete e-mail box i odaberete lozinku.

Clan Wars online igre izgrađen na bitaka. Dakle, bit će vam dati znak, od kojih je glavna svrha - najučinkovitije boriti. Dakle, vaš zadatak kada počnete igrati igru ​​Clan Wars Online je pravilna raspodjela njegovih karakteristika, igra se zove članaka. Vaš lik će biti

- Force (odgovoran za izdržljivost i probijanje snage)

- Spretnosti (morate uvorotlivosti shvatiti i antiuvorotlivosti)

- Intuicija (odgovorna za kritične hit i sposobnost antikritu)

- Life (vrlo važno za iznos od oklopa nosili)

- Intelligence (potrebno čitati rune i važan u nekim strukama)

Clan Wars online igre dijeli oružje u razrede, na koje se odnosi preferira karakterne oružje: čekić, klupskih, sjekira, nož, koplje i mač.

Svaka klasa ima svoje specifične izvedbe i kapaciteta. Starosjedilaca se savjetuje da pročitate igre forum odlučiti što taktike ratovanja vam najbolje odgovara. Samo dvije od njih: obrana i napad. U jednom pokretu, možete napraviti jedan napad hit i staviti zaštitnu jedinicu.

Čim počnete igrati igru ​​online Klana Wars, vaš borac će steći iskustvo borbe s računala bot. Ova bitka mod je dostupan prije nego što dođete do razine 3. Iako, ako nisu jako zanimljiva borba s umjetnom inteligencijom, na razini 1 možete već sudjelovati u duelima - jedan na jedan borbi s drugim igračem. Ko 2 razine već možete biti član kaotičnog borbi, tijekom kojih borbe će se nasumično rasporediti u momčad.

Nakon svake uspješne borbe, kada si u Clan Wars igrati, vaš lik će steći iskustvo, što utječe na razinu i dobivanje up - posebne naočale koje povećavaju svoje mogućnosti. Također, uz svaku borbu ćete povećati vještinu s oružjem.

Od druge razine, možete se pridružiti klanu i sudjelovati u posebnim klanovske borbe - u borbama za Guardian. Pobjednička stranka dobiva razne trofeje, nagrade i bonuse.

U igri postoji mnogo različitih mjesta - mjesta i područja, od kojih svaka nosi funkciju igre. To

- Bank

- Guild lovci

- Outland

- Forest

- Tamno drvo,

- Kamenolom

- Mine

- Kockanje kuću.

Igrajte Klana Wars i napraviti svoj lik na oružja, oklopa i ostale stvari koje će biti u mogućnosti da imaju dvije razine. Profesije kao: čarobnjak, drvosječa, rudar, Rockshaper.

Za to morate ići u šumu, moje ili kamenolom. Radno vrijeme karaktera - sat. To može raditi u potpunosti bez alata, uz popravljene instrumenta ili izvan popravak alata. Ovisi o ovoj vađenje resursa na radnom mjestu i odgovarajući porast vještine.

Ako ste zainteresirani za igru ​​s dobru priliku da se bori i osjećati potporu klana, klan ratovi za vas.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more